Redactia.ro
Home » Știri » Mesajul neașteptat dat de David Pușcaș mamei sale, Luminița Anghel, de ziua ei

Mesajul neașteptat dat de David Pușcaș mamei sale, Luminița Anghel, de ziua ei

David Puscas si Luminita Anghel

Deși nu are o relație tocmai bună cu mama sa, David Pușcas, fiul Luminiței Anghel nu a ezitat să lase un mesaj de felicitare în ziua în care artista a împlinit 52 de ani. Cuvintele scrise pot fi interpretate și ca un pas spre împăcare.

David Pușcas i-a urat ”La mulți ani!” mamei sale

S-au războit ani de zile, în văzul lumii, dar  nu a uitat de ziua mamei lui. David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, i-a urat ”La mulți ani!”  acesteia pe Instagram, în ziua când artista a împlinit 52 de ani. Mesajul pare unul spre un pas spre împăcare, informează Viva.ro

„Vin, vin să construim un zid. între noi Știm că nu vor câștiga! La multi ani mamii !! Azi o să mă îmbăt, doar ca să știi să nu te superi pe mine😢”,  i-a spus David Pușcaș mamei sale în urarea pe care a făcut-o pe Instagram! Totodată, David a postat și o fotografie cu mama lui, semn că scandalurile monstruoase din ultimii ani nu l-au îndepărtat definitiv de femeia care l-a crescut de când era doar un copil.

Filip, fiul cel mic al Luminiţei Anghel

David Pușcaș, adoptat la doar doi ani

Avea doi ani când Luminița Anghel a decis să-l adopte și să-i ofere o viață mai bună. Cu toate că  au trecut 22 de ani de atunci, relația dintre artistă și fiul ei, nu a fos una cu lapte și miere. De cele mai multe ori scandalul lor fiind si public, pe la emisiunile tv.

Motivul pentru care se certau

Scandalurile dintre cei doi erau din cauaza faptului David nu se angaja și câștige proprii bani. Cântăreața s-a oferit -l ajute cu bani, mai exact, -i plătească cheltuielile la garsoniera în care stă cu chirie, însă banii de buzunar și-i câștige pe propriile forte. De gura artistei, David a încercat și găsească diferire locuri de munca, însă nu a stat prea mult la ele motivând vrea facă ceea ce îi place: televiziune. În urma cu mai bine de un an, tânărul se angajase la un magazin de încălțăminte dintr-un mall din Capitala, însă nici acolo n-a rezistat foarte mult. La vremea respectiva, David și Luminiță s-au certat la cuțite nu doar acasă, ci și în platourile emisiunilor tv. Cântăreață îi reproșă nu-i place munca, iar David se apară nu poate lucra cu placere daca face ceea ce nu îi place. Ulterior, el a mai schimbat câteva locuri de munca, nici barman nu i-a plăcut lucreze, nici ospătar sau bucătar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: