Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a ales de Angelica, mama naturală a fetiței pe care Luminița Anghel a încercat să o adopte

Ce s-a ales de Angelica, mama naturală a fetiței pe care Luminița Anghel a încercat să o adopte

GALERIE FOTO (3)

Angelica, mama naturală a fetiței pe care Luminița Anghel s-a străduit din răsputeri să o adopte nu duce o viața așa bună cum predinte la emisiunile TV.

Femeia s-a străduit mult să păstreze aparențele, dar viața ei și a fiului ei nu este tocmai roz.

Cei doi au fost văzuți mai multe zile în aceeași stație de autobuz, îmbrăcați la fel. Aceasta mai apelează la ajutorul trecătorilor, cărora le mai cere țigări.

Scandalul dintre Angelica și Luminița Anghel a pornit de la încercarea cântăreței de a o adopta pe fiica acesteia, Măriuca. Mama nu a fost însă de acord și în cele din urmă fata a rămas în centrul de plasament unde era.

“Într-un centru de plasament este. O văd de două ori pe lună, draga de ea. Are 12 ani și vorbește 4 limbi străine. E un copil bun, frumos și deștept. Da! Întreabă (n.r.: răspunsul oferit la întrebarea: «Măriuca întreabă de Luminița Anghel?»)! Și o iubește și acum și îmi pare bine! Îmi spune: Mami, sunt puțin supărată pe ține. Dacă mă lăsai la Luminița Anghel ajungeam o vedetă și o artistă, pentru că eu vreau să fiu artistă. Rău ai făcut că nu m-ai lăsat!”, a mai povestit Angelica Constantin, relatează wowbiz.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini