Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Luminiței Anghel, implicat din nou în scandal. Tânărul a fost bătut și cere ajutor

Fiul Luminiței Anghel, implicat din nou în scandal. Tânărul a fost bătut și cere ajutor

Fiul Luminiței Anghel

David Pușcaș, fiul Luminiței Anghel, a fost bătutu cu bestialitate de doi cunoscuți care au intrat peste el în casă. Conform acestuia, cei doi bărbați l-ar fi bătutu cu pumnii și picioarele, după care i-ar fi distrus locuința.

În urma acestui eveniment, fiul artistei și-a anunțat prietenii pe rețelele de socializare că nu mai are telefon, în cazul în care cineva va dori să-l contacteze.

Fiul Luminiței Anghel, implicat din nou în scandal. Tânărul a fost bătut și cere ajutor

David Pușcaș, fiul adoptativ al Luminiței Anghel a postat un mesaj șocant pe rețelele de socializare. Conform acestuia, tânărul ar fi fost bătut cu brutalitate de doi prieteni care au dat buzna în casa lui. Aici, David ar fi fost agresat fizic cu pumnii și picioarele, iar casa i-ar fi fost distrusă.

Evenimentul a avut loc în seara de 26 august, ulterior acesta postând mesajul în care își anunța în primul rând, apropiații că nu mai are telefon.

Scriu aici cu o situație extrem de delicata.in primul rand vreau sa anunt ca nu mai am telefon. Aveam un interviu de job si sa ajung la un prieten.Situatia a fost in felul urmator. eu mi am expus o parere sincera despre Robert reamzy la un prieten comun. acest prieten pentru ca asa il consideram plecase de la mine si dupa 20 de minute imi scrie intrebandu ma daca mai sunt acasa , evident i scriu ca da si oricum eu trebuia sa plec asa ca ieseam impreuna, a scris David pe Facebook.

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a fost bătut

David Pușcaș, în vârstă de 22 de ani s-a mutat în urmă cu mult timp singur, după ce a avut un conflict prelungit cu mama sa adoptivă, Luminița Anghel. Cu timpul cei doi s-au împăcat, dar David a continuat să locuiască singur, ocupându-și timpul cu cititul, curățenia și cu content-ul pe care trebuie să-l facă pe canalul său de Youtube.

În mesajul postat pe Facebook, fiul artistei și-a descris atacatorii, care îi erau prieteni, precizând că locuința i-a fost devastată de acestia.

Acesta defap era cu Robert care prob il stiti de la vocea , au intrat la mine in casa si de acolo a inceput totul . Robert incepuse sa imi reproseze ce am zis de el si sa devina agresiv a inceput sa imi arunce toate farfuriile paharele ghiozdanul cu portofelu pe geam eu rugandul sa iasa din casa mea apoi a sarit cu pumnii ma calcat cu bocancii pe picior mia zdrobit telefonul si sunt lovit la cap si la ochi. nu stiu cum sa anunt autoritatile sunt efeciiv socat o sa ma duc acum la vecini sa cer ajutor pentru ca ma amenintat ca se va intoarce. vreau sa se stie ca e un om periculos si mai les felul in care ma atacat si eram efectiv fara aparare putea sa ma omoare in casa”, a povestit pe pagina personală de Facebook David Pușcaș.

David a mai fost agresat fizic pe stradă din cauza orientării sale sexuale, fiind chiar amenințat cu moartea de către agresor. Invitat în emisiunea „Agentul VIP”, pentru a povesti cum a avut loc evenimentul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini