Redactia.ro
Home » TV » Va mai aduceti aminte de fiul adoptiv al Luminitei Anghel? Uite cum a ajuns sa arate David Puscas. Tanarul este de NERECUNOSCUT!

Va mai aduceti aminte de fiul adoptiv al Luminitei Anghel? Uite cum a ajuns sa arate David Puscas. Tanarul este de NERECUNOSCUT!

GALERIE FOTO (2)

David Pușcaș este un tanar care a tanjit dupa atenția presei și a oamenilor, deși aceasta atenție nu a venit în urma unor aspecte pozitive. Dupa mai multe scandaluri in care a implicat-o pe mama sa, David pare ca s-a linistit si da semne de maturizare.

Intr-o fotografie postata recent pe pagina sa de socializare, David Puscas a reusit sa isi surprinda prietenii virtuali cu transformarea sa

La scurt timp dupa ce s-a casatorit cu Marcel Puscas, Luminita Anghel a hotarat sa il infieze pe David Puscas. Artista a avut numeroase probleme cu fiul sau adoptiv, cauza fiind firea rebela a tanarului.

In prezent, lucrurile s-au aplanat intre Luminita Anghel si David Puscas. Pe pagina sa de socializare, David a publicat mai multe imagini cu el si se poate observa cu ochiul liber ca s-a maturizat si s-a transformat intr-un barbat in adevaratul sens al cuvantului.

In ciuda faptului ca a fost dezamagita de mai multe de ori de comportamentul fiului sau, Luminita Anghel a marturisit ca nu este suparata pe David, ba chiar l-a iertat si asteapta ziua in care acesta va realiza cat a gresit fata de ea.

”Au fost multe întâmplări care nu s-au văzut la televizor, se născuse şi Filip în această perioadă. M-am căsătorit, acasă mă aştepta un soţ iubitor care m-a susţinut imediat şi un copil minunat ”E în clasa pregătitoare şi va merge la şcoală la anul. Alegerea cu Măriuca am făcut-o în 2001, în timpul mandatului de subsecretar de stat la Autoritatea pentru Protecţia Copilului. În 1998 l-am luat pe David.(…) Nu mă mai doare, l-am iertat şi va veni o zi când va realiza că a greşit faţă de mine.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini