Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Andreei Esca a împlinit 18 ani! Uite cât de chipeș este și cât seamănă cu mama sa

Fiul Andreei Esca a împlinit 18 ani! Uite cât de chipeș este și cât seamănă cu mama sa

GALERIE FOTO (2)

Sărbătoare mare în familia Andreei Esca. Fiul cel mic, Aris , a împlinit 18 ani! Iată ce urare i-a făcut mama sa și cât de mare a crescut fiul prezentatoarei. Aris întoarce privirile tuturor domnișoarelor.

Aris a împlinit 18 ani!

Dacă acum câțiva ani Alexia Eram a dat o petrecere de pomină pentru a-și sărbătorii majoratul, acum a venit rândul fratelui ei mai mic, Aris. Aris este un tânăr discret care nu apare prea des în lumina reflectoarelor. Astăzi este o zi foarte importantă în familia Andreei Esca deoarece Aris împlinește vârsta majoratului. Mama sa i-a făcut o urare inedită pe care a publicat-o pe rețelele sociale.

Am crezut că o să-mi fie mai ușor să accept că Aris împlinește 18 ani, mai ales că am trecut deja prin asta cu Alexia Eram, dar sunt foarte emoționată! Nu știu de ce, el mi se pare încă… “cel mic”. Te iubesc și am mare încredere că o să fii un bărbat mișto, atât de mișto încât să nu-ți zică iubitele nimic de mamă…„, a fost mesajul publicat de Andreea Esca.

Ce declara fiul Andreei Esca mai de mult

Aris Melkior este un băiat care nu își dorește să fie prea mult sub lumina reflectoarelor, dar în trecut a acordat un interviu. Acesta a vorbit despre faptul că nu este foarte încântat de faptul că lumea mereu crede că dacă părinții lui sunt celebrii, viața lui de familie este alta decât a celor din jur. El a spus că părinții lui sunt ca orice alți părinți.

Vreau să spun că pentru mine, părinții mei sunt ca orice alti părinți, nu contează că sunt mai cunoscuți decât alții, și nu îmi place când mi se tot spune asta cu „părinții tăi cunoscuți. Ce am învățat de la ei? Să fiu politicos și să fac ce îmi place.„, a spus Aris Melkior într-un interviu din anii trecuți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: