Redactia.ro
Home » Monden » Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf a reacționat! Ce spune acesta după ce s-a născut frățiorul său, Liam

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf a reacționat! Ce spune acesta după ce s-a născut frățiorul său, Liam

!Reacțiile se țin lanț în familia lui Laurențiu Reghecampf. Odată cu nașterea fiului său cel mai mic, Liam, mai multe mesaje au fost transmise rând pe rând. Unul dintre ele este chiar din partea fiului cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca.

Tânărul se arată încântat pentru vestea bună pe care a primit-o în această dimineață. Aceea că a venit pe lume frățiorul său mai mic. Iată ce a spus Luca Reghecampf!

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf a reacționat! Ce spune acesta după ce s-a născut frățiorul său, Liam

La scurt timp după anunțul venirii pe lume al mezinului din familia Reghecampf, Luca Reghecampf, fiul cel mare, a transmis un mesaj cu această ocazie pe rețelele de socializare. Tânărul de 21 de ani, fiul din prima căsătorie a antrenorului cu Mariana Pfeiffer, a ținut să-și felicite tatăl după imaginea publicată de el.

„Bine ai venit în familie.”, a scris Luca Reghecampf în dreptul fotografiei în care Laurențiu Reghecampf îi anunța pe cei doi băieți ai săi că de azi mai au un frățior.

Totodată, Luca Reghecampf a publicat și o inimioară la imaginea în care Laurențiu Reghecampf apare cu Liam în brațe. Această imagine a stârnit o mulțime de reacții.

Și Anamaria Prodan a reacționat

Nici Anamaria Prodan nu a stat indiferentă și a venit cu o declarație în acest sens. Cu toate acestea, într-un ton ironic, impresara a ținut să-i ureze lui Laurențiu Reghecampf să mai facă și alți copii și chiar să-l întreacă pe Cristi Borcea la numărul de moștenitori.

„Îl felicit pe Reghe pentru copil. Ii doresc sa fie sănătos, sa fie bine. Și lui sa aibă putere, sa mai facă copii, cât mai mulți, atâtia câți își va dori el. Sa îl întreacă pe Cristi Borcea chiar, sa aibă mai mulți”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.ro.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în plin proces de divorț. Asta, după ce în urmă cu un an antrenorul a șocat pe toată lumea cu vestea că va divorța de cea care i-a fost soție în ultimii 15 ani. Ulterior, impresara nu a ezitat să-i transmită ”săgeți dure” soțului ei, ori de câte ori a avut ocazia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: