Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Fiul ei s-a căsătorit cu o fată cu bani, iar la nuntă toți au râs de mama mirelui pentru că era săracă. Ce lecție le-a dat femeia

Fiul ei s-a căsătorit cu o fată cu bani, iar la nuntă toți au râs de mama mirelui pentru că era săracă. Ce lecție le-a dat femeia

O amantă s-a prezentat la nunta iubitului său.

Oamenii tind adesea să judece fără să cunoască întreaga poveste a unei persoane. Aceasta a fost și situația Mariei, o femeie care muncea din greu în fiecare zi pentru a-i oferi fiului ei cea mai bună șansă la un viitor strălucit. Într-o zi, Maria le-a dovedit tuturor că presupunerile lor erau greșite.

Viața Mariei a fost întotdeauna o luptă continuă. Provenea dintr-un mediu sărac și, în ciuda eforturilor sale, părea mereu să primească partea mai proastă a lucrurilor. S-a dedicat complet pentru a-i asigura fiului ei, Aiden, o copilărie și o educație cât mai bună.

Maria lucra pentru o companie de curățenie ca femeie de serviciu și, adesea, întâmpina dificultăți în a face față cheltuielilor. Muncea câte 12 ore pe zi pentru a se asigura că Aiden avea ce să mănânce și că toate nevoile lui erau îndeplinite. Când Aiden a fost destul de mare, Maria l-a trimis la un internat bun, situat într-o suburbie.

„Am să muncesc din greu ca să te pot trimite la facultate. Mama se ocupă de asta, bine?” i-a spus Maria lui Aiden înainte ca acesta să urce în autobuzul care îl ducea la școală. Maria s-a asigurat să-i scrie lui Aiden de fiecare dată când avea ocazia.

Ani mai târziu, Aiden a excelat în domeniul științei și i-a spus mamei sale că avea ocazia să facă practică într-un cabinet medical alături de un doctor. Asta a fost ceea ce și-a dorit să facă în viață. Tot în acea perioadă, Aiden i-a dezvăluit Mariei că întâlnise o fată pe nume Linda în timpul practicii și că începuseră o relație.

„Ține minte, unii dintre noi poate că venim de nicăieri, dar asta nu înseamnă că nu putem deveni cineva,” i-a spus Maria fiului ei.

Linda era fiica unui alt doctor din același cabinet în care Aiden făcea practică. „Ascultă, fiule, nu vreau să-ți frângă inima. Linda vine dintr-o familie înstărită, iar familia ei s-ar putea să te privească de sus,” i-a scris Maria fiului ei.

„Nu-ți face griji, mamă. Știe de unde venim și nu îi pasă. Mă iubește așa cum sunt. O să vezi,” i-a răspuns Aiden. După ce au terminat liceul, Aiden și Linda au rămas împreună și au urmat aceeași facultate.

Când Maria a întâlnit-o pe Linda, a înțeles imediat de ce Aiden o iubea atât de mult. Linda era modestă și nu o judeca pe Maria, chiar și după ce a aflat unde lucra. Când Aiden i-a spus mamei că el și Linda s-au logodit, Maria le-a dat binecuvântarea imediat.

Maria a decis să organizeze o petrecere de logodnă într-un restaurant local pentru a celebra evenimentul și pentru a-i întâlni pe părinții Lindei, Hugh și Elizabeth.

„Nu cred că asta o să se întâmple, Maria. Părinții mei sunt foarte pretențioși și, când au aflat de situația lui Aiden, nu ne-au dat binecuvântarea,” i-a spus Linda.

După o vreme, Hugh și Elizabeth au acceptat cu greu relația și au fost de acord să plătească pentru nuntă. Ceremonia a fost extrem de extravagantă. Linda purta o rochie de mireasă de designer, oferită cadou de bunica ei. Tortul era imens, iar Hugh angajase un chef celebru să se ocupe de cateringul evenimentului.

Maria a avut în sfârșit ocazia să-i întâlnească pe Hugh și Elizabeth, însă aceștia nu au tratat-o cu bunătate. Când au întrebat-o ce studii avea, Maria le-a răspuns: „Nu am avut șansa să îmi termin studiile pentru că tatăl lui Aiden m-a lăsat să-l cresc singură.”

„Ei bine, dacă nu am fi muncit din greu, nu am fi putut să-i oferim Lindei toate acestea,” i-a răspuns Elizabeth cu răceală. Hugh și Elizabeth aveau invitați VIP la nuntă, inclusiv oameni de afaceri cunoscuți din oraș. Când au fost întrebați cine este Maria, părinții Lindei păreau jenati să spună că este mama mirelui.

După ce au fost rostite jurămintele și cuvintele „da”, a venit rândul familiilor mirelui și miresei să țină discursuri. Hugh și Elizabeth au urcat primii pe scenă pentru a felicita cuplul proaspăt căsătorit. Au dezvăluit apoi cadoul lor, care i-a surprins pe Aiden și Linda, deoarece Hugh plătise deja pentru nuntă.

„Ne pare foarte rău. Te-am tratat greșit din momentul în care te-am întâlnit.”

„Știm că sunteți în căutarea unei case și că vă veți muta împreună curând. Așa că vom plăti pentru toate mobila și aparatele voastre,” a spus Hugh.

„Odată ce ați găsit o casă, va fi complet mobilată,” a adăugat Elizabeth. Cadoul a fost primit cu aplauze din partea invitaților. Hugh și Elizabeth păreau foarte mândri de reacția tuturor. A urmat Maria. Mulți invitați au început să șoptească și să murmure, așteptându-se la un cadou mult mai modest în comparație cu cel al părinților Lindei.

Maria și-a șters o lacrimă de bucurie în timp ce îi felicita pe cei doi tineri însurăței. Nu îi păsa de judecata celor din jur. Era doar mândră de fiul și nora ei. Dar ceea ce a spus următorul lucru a șocat întreaga nuntă.

„Am muncit toată viața și am strâns bani pentru a plăti taxa de facultate pentru tine, pentru că știam că va fi scumpă. Apoi ai decis că vrei să devii doctor, iar eu m-am gândit: wow, și mai scump,” a glumit Maria.

Putea să vadă cum Hugh și Elizabeth râdeau de ea, nu cu ea. Maria a scos din geantă un plic înainte să continue. „Partea amuzantă este că ai obținut o bursă pentru a studia medicina, așa că nici nu ai avut nevoie de banii pe care i-am economisit. Așa că acum, că ești pe cale să-ți iei doctoratul și te căsătorești cu această tânără minunată, ce mod mai bun de a vă felicita decât cumpărându-vă o casă,” a dezvăluit Maria.

Întreaga petrecere de nuntă a rămas fără cuvinte când Maria a deschis plicul și le-a înmânat lui Aiden și Linda un set de chei. Toată lumea s-a ridicat în picioare pentru a aplauda, în timp ce Hugh și Elizabeth erau uluiți. După ce ceremonia s-a încheiat, Hugh și Elizabeth și-au cerut scuze față de Maria.

„Ne pare foarte rău. Te-am tratat greșit din momentul în care te-am întâlnit. Ne cerem scuze că te-am judecat. Ne-ai arătat cu adevărat cât de extraordinară ești,” i-a spus Elizabeth Mariei.

„Țineți minte, unii dintre noi venim de nicăieri, dar asta nu înseamnă că nu putem deveni cineva,” i-a răspuns Maria.

Până la sfârșitul anului, Aiden și-a terminat doctoratul și s-a alăturat practicii medicale a lui Hugh pentru a lucra ca doctor. Aiden a insistat ca Maria să se pensioneze și să nu mai lucreze ca femeie de serviciu. Hugh și Elizabeth au urmat exemplul lui Aiden. Linda a organizat o petrecere de pensionare pentru Maria, iar Aiden i-a cumpărat mamei sale o mașină nouă, ca mulțumire pentru toate sacrificiile ei.

Curând, Aiden și Linda au avut copii. Maria a devenit bunica lor, un rol pe care l-a împărțit fericită cu Hugh și Elizabeth.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect