Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Adrian Mutu, prima reacție după ce Alexandra Dinu a câștigat procesul cu tatăl său. Antrenorul datorează peste 100.000 de euro

Fiul lui Adrian Mutu, prima reacție după ce Alexandra Dinu a câștigat procesul cu tatăl său. Antrenorul datorează peste 100.000 de euro

Fosta soţie a lui Adrian Mutu a avut câștig de cauză în scandalul pensiei alimentare pentru fiul pe care îl are cu antrenorul de la Rapid, Mario Mutu, acum în vârstă de 19 ani.

Alexandra Dinu a câștigat procesul cu Adrian Mutu

Din relația Alexandrei Dinu și a lui Adrian Mutu a rezultat un fiu, Mario Mutu, acum în vârstă de 19 ani. Fostul cuplu a divorțat în 2003, iar acum Alexandra Dinu a primit câștig de cauză în procesul pentru pensia alimentară a opilului.  Adrian Mutu ar fi trebuit să achite lunar o pensie alimentară în valoare de 5.000 de euro pentru fiul lor, însă ar fi încetat plățile în urmă cu câțiva ani, astfel adunând o datorie semnificativă. Astfel, antrenorul datorează suma de 123.254,15 euro și 419,78 lei.

Mario Mutu, prima reacție după ce Alexandra Dinu a câștigat procesul cu Adrian Mutu

Iată cum a reacționat fiul antrenorului la vestea că tatăl său este obligat să înapoieze banii pentru pensia alimentară restantă:

„Nu suntem niciunul vedetă aici. Vedetele sunt altundeva! Sunt în America, sunt unde vreți, dar nu sunt în România. Sunt mândru de chestia asta (n.r. că sunt părinții mei) și îi respect, dar nu ajunge pentru mine doar să fiu băiatul cuiva.

Am tot repectul, și toată mândria, și toată iubirea față de ei, maxim, pe viață. Mă mândresc cu chestia asta, dar nu în sensul arogant. Nu mă duc într-un club și zic că intru pentru că sunt băiatul lui Mutu. Chiar dacă, până la urmă, a făcut ceva cu cariera lui, ceva mare mai ales în țara asa, dar și în afară. Și trebuie să îi mențin imaginea. Nu pot să îi murdăresc eu imaginea”, a declarat Mario Mutu, fiul antrenorului de la Rapid, Adrian Mutu, pentru Fanatik.

Mario Mutu trăiește fără regrete

Fiul Alexandrei Dinu și a lui Adrian Mutu susține că trăiește fără regrete și că întotdeauna a procedat în funcție de aspirațiile lui:

„M-am înscris la facultate deja. Nu dau detalii. Facultatea este planul B pentru mine. Sunt niște hârtii care îți aduc plusuri. Ai mei normal că mi-au zis să mă duc la școală și m-am și dus la școală. Așa cum orice părinte, să zicem că orice părinte, ar spune chestia asta. I-am ascultat, nu i-am ascultat. Ideea este că s-a terminat cu bine. Și timpul nu-l pierdem. Eu am un tatuaj pe piept cu scris în spaniolă care înseamnă: „Trăiești fără regrete”, a explicat Mario, pentru sursa citată.

Ce relație are Mario Mutu cu tatăl său

Fiul lui Adrian Mutu susține că nu este foarte apropiat de tatăl său, dar îl iubește și este mândru de el:

„Nu a fost nimic grav. Oricum își revine că a fost și este sportiv și își revine. Din punctul de vedere al sănătății este bine. Din punctul de vedere al relației mele cu el, e bine. Este taică-miu, îl iubesc și sunt mândru de el. Poate nu suntem atât de apropiați cum sunt majoritatea copiilor cu părinții lor. Iubirea este aici”, a mai povestit acesta pentru sursa mai sus menționată.

Salariul lui Adrian Mutu

Salariul de bază al acestuia este de 10.000 de euro, la care se adaugă primele de rezultat și de obiectiv. Pe plan sportiv, lucrurile merg excelent pentru Adrian Mutu. Are 5 victorii în 5 meciuri ca antrenor principal la Rapid, rezultate care au dus formația pe primul loc în play-out.

De ce au divorțat Adrian Mutu și Alexandra Dinu

„Ne-am căsătorit relativ repede. A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi îmi dau seama ce copii eram”, a declarat Adrian Mutu în noiembrie 2021, în podcastul „Acasă la Măruță”.

„N-am stat prea mult pe gânduri. Aveam energia aia a tinereții, pe repede înainte, atât eu, cât și ea. A fost o relație scurtă, de aproape 3 ani, din care a ieșit acest minunat băiat de care suntem bucuroși și mândri. Uitându-mă înapoi, cred că la vârsta aia un băiat trebuie să-și trăiască viața”, a continuat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: