Redactia.ro
Home » Știri » Fiul lui Cristi Borcea nu s-a prezentat la examenul de Bacalaureat. Care a fost motivul

Fiul lui Cristi Borcea nu s-a prezentat la examenul de Bacalaureat. Care a fost motivul

GALERIE FOTO (2)

Patrick, fiul cel mare a lui Cristi Borcea nu s-a prezentat la examenele de Bacalaureat de anul acesta.

Deși tânărul s-a înscris la probele din sesiunea iunie-iulie, acesta a fost absent. Se pare că fiul lui Borcea a avut un motiv întemeiat pentru a lipsi de la BAC.

Patrick Borcea a lipsit de la BAC. Care a fost motivul

Patrick Borcea în vârstă de 22 de ani, s-a înscris anul acesta în sesiunea de BAC iunie-iulie, dar nu s-a prezentat. Tânărul s-a înscris la centrul de la Liceul Teoretic Gh. Vasilachi din Cetate, unde cinci elevi au luat Bac-ul, 12 nu s-au prezentat, 26 au fost respinși, iar doi au fost eliminați din examen.

Se pare că Patrick are un motiv întemeiat. Fiul lui Borcea și-a rupt mâna la fotbal, iar din această cauza nu s-a putut prezenta la examenele de bacalaureat. Însă, chiar și cu mâna în ghips, Patrick ar fi putut susține probele prin dictare, în baza unor documente medicale.

Conform Libertatea.ro, Cristi Borcea a declarat că i-a spus fiului săi să nu se prezinte la examen, chiar dacă avea posibilitatea ca un profesor să-i transcrie lucrarea după dictare.

Patrick s-a înscris la examenul de bacalaureat, dar și-a rupt mâna la fotbal. I-am spus să nu se prezinte, chiar dacă avea posibilitatea ca un profesor să-i transcrie lucrarea după dictare. Numele Borcea atrage atenția și ar fi apărut suspiciuni. Trebuie să învețe și să dea examen la sesiunea următoare”, a spus Cristi Borcea.

Patrick Borcea a făcut clasa a 9-a la Colegiul Aiglon, din Chesieres, lângă Lausanne, Elveția, dar nu s-a acomodar și a cerut să se întoarcă înapoi în România.

Ce note a lua fiul Gabrielei Firea la BAC. Tudor a picat examenul cu brio!

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a trăit cea mai mare rușine a vieții sale după ce fiul său, Tudor a picat Bacalaureatul. Tânărul a luat note destul de mici, iar acest gest a fost trecut greu cu vederea.

În 2014, Gabriela Firea trecea prin emoții mari după ce fiul său din prima căsnicie susținea Bacalaureatul. Din păcate, rezultatele au fost dezastroase.

Tudor a picat Bac-ul în 2014, cu notele 1,2 la Limba și Literatura Română, 5.15 la Istorie și 3.6 la Sociologie.

Însă, acesta a promovat Bac-ul în toamnă, dar nici atunci notele nu au fost mari, la limba Română a luat nota 7, la Sociologie, iar media finală a fost de 6.73.

Doi ani mai târziu, Tudor le ținea lecții despre viață tinerilor care doresc să învețe și să aibă o carieră în viață.

” Fără sănătate și educație nu putem să mergem mai departe și nu ne putem considera o națiune puternică. De sănătate și educație avem nevoie cu toții, indiferent de starea noastră materială, de condiția noastră. (…), spune fiul Gabrielei Firea.

Loading...