Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Dani Oțil are probleme de sănătate. Gabriela Prisăcariu a trecut prin momente dificile: „Vomită tot ce mânăncă”

Fiul lui Dani Oțil are probleme de sănătate. Gabriela Prisăcariu a trecut prin momente dificile: „Vomită tot ce mânăncă”

GALERIE FOTO (4) Fiul lui Dani Oțil are probleme de sănătate.

Fiul lui Dani Oțil are probleme de sănătate. Prezentatorul a devenit tătic pentru prima oară în urmă cu câteva luni, după ce soția sa, Gabriela Prisăcariu a adus pe lume un băiețel. Dani Oțil trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa, dar micuțul Tiago se confruntă cu mici probleme de sănătate. Despre ce este vorba?

Fiul lui Dani Oțil are probleme de sănătate. Gabriela Prisăcariu a trecut prin momente dificile: „Vomită tot ce mânăncă”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară în urmă cu câteva luni. Modelul a adus pe lume un băiețel, perfect sănătos, pe nume Luca Tiago. Gabriela este activă pe rețelele de socializare, acolo unde îi ține la curent pe internuați cu tot ce se întâmplă în viața lor. Recent, vedeta le-a povestit urmăritorilor săi că trece print-o perioadă dificilă, pentru că fiul ei se confruntă cu mici probleme de sănătate.

Partenera de viață a lui Dani Oțil le-a spus internauților că i-a administrat un tratament, la recomandarea medicului specialist, iar acum a început să se simtă mai bine. Modelul le-a explicat fanilor săi că Tiago nu prea ia în greutate și vomită aproape tot ce mănâncă. Din acest motiv, Gabriela a apelat la ajutorul unui medic specialist, iar acesta i-a administrat un tratament. „Nu prea ia în greutate și vomită tot ce mânăncă. Am început să îi dau formulă.(…) Acum este mai bine din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniștit, nu mai vomită, cred că îi era foame, nu știu. Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta.„, a declarat Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Gabriela Prisăcariu a răbufnit pe internet

Tânăra a fost enervată la culme de haterii care au criticat-o că îi administrează tratament fără prescripție medicală. Soția lui Dani Oțil și-a liniștit fanii și le-a explicat că tot ceea ce i-a dat fiului ei a fost după recomandarea medicului. „Of, de asta nu prea îmi place mie să povestesc ce măsuri iau pentru bebelușul meu. Imediat se găsesc oameni să își dea cu părerea.Bineînțeles că totul a fost la sfatul medicului, adică nu am făcut de capul meu. Totul e la sfatul medicului, încetați cu hate-ul acesta.„, a mai spus soția prezentatorului TV.

După ce fiul său a venit pe lume, Dani i-a scris micuțului o scrisoare extrem de emoționantă pe care a ales să o posteze pe Instagram. „Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta.

Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de orâ până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins…

Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine”, e o parte din scrisoarea lui Oțil, pentru fiul lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: