Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Liviu Dragnea, mariaj eșuat cu Gina. Nora fostului politician ar avea o altă relație

Fiul lui Liviu Dragnea, mariaj eșuat cu Gina. Nora fostului politician ar avea o altă relație

GALERIE FOTO (3) Fiul lui Liviu Dragnea, mariaj eșuat cu Gina

Fiul lui Liviu Dragnea, mariaj eșuat cu Gina. Valentin și Gina au avut o nunta ca-n povești. În urmă cu patru ani, în 2018, cei doi își uneau destinele, dar se pare că mariajul celor este pe cale să se destrame. În urmă cu câteva zile, nora lui Liviu Dragnea a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, care se speculează că ar fi noul iubit al acesteia.

Fiul lui Liviu Dragnea, mariaj eșuat cu Gina. Nora fostului politician ar avea o altă relație

Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu au avut parte de o nuntă minunată. Deși multă lume se aștepta ca cei doi să aibă o căsnicie frumoasă, se pare că iubirea lor a ajuns la final. Gina a fost surprinsă în compania unui alt bărbat, despre care se speculează că ar avea o relație.. Reporterii Click! au surprins-o pe nora fostului politician în compania unui alt bărbat într-un pelerinaj pe la câteva mănăstiri din țară. Sursa citată menționează că nu ar fi prima dată când tânăra ar fi surprinsă în asemenea ipostaze. În trecut, Gina ar fi avut escapade amoroase, cu nașul de cununie al acesteia cu Valentin Dragnea.

„Problemele din relație au început încă de la începutul căsniciei. Ei stau separat de doi ani, el s-a ocupat de afacerile familiei. Ea stă singură în București, nu mai vrea să se ducă unde stă el.El e la casa lui Dragnea. Nu se mai comportă că un cuplu normal. Ea ar avea o relație de aproape doi ani cu nașul. Se plânge de bărbatul ei, se certau grav. În ultima vreme a fost cu certuri urâte, în public.”, le-au spus sursele apropiate celor de la Click.ro.

Aceleași surse susțin că acest lucru era cunoscut în familia lui Dragnea, dar și în spațiul public. Sursele mai spun că scandalul dintre Valentin și Gina ar fi fost văzut de multă lume. „Situația se știa în familie, poate e ceva nou pentru public. I-au văzut și vecinii cum s-au certat în scara blocului.El e foarte orgolios, nu o să o ierte, mai ales acum că s-a aflat totul public. Sunt în pragul divorţului.”, au spus sursele pentru Click.

Valentin Dragnea și Gina, nunta ca-n povești organizată de Liviu Dragnea

În 2018, Liviu Dragnea ii organiza fiului său o nuntă senzațională. Evenimentul a avut loc la Palatul Snagov, iar toți membrii PSD au participat la nunta fiului fostului politician. Pentru această nuntă s-au luat măsuri stricte de securitate și locul a semănat cu o fortăreață.

Socrul mare, Liviu Dragnea a fost însoțit de fosta iubită, Irina Tănase, în vârstă de 29 de ani. Se pare că bărbații din familia Dragnea nu au noroc în dragoste. După ce a ieșit din pușcărie, l-a scurt timp, Liviu Dragnea s-a despărțit de iubita sa. Potrivit zvonurilor, tânăra blondină l-ar fi înșelat, iar Dragnea a părăsit apartamentul unde locuiau împreună. Ulterior, Irina declara pentru presă că îl iubește și vrea să se întoarcă la ea. De asemenea, tânara a susținut că nu l-a înșelat pe Liviu Dragnea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: