Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Marcel Toader, dezamăgit de prietenii tatălui său! Ce spune Maximilian despre apropiații părintelui său

Fiul lui Marcel Toader, dezamăgit de prietenii tatălui său! Ce spune Maximilian despre apropiații părintelui său

GALERIE FOTO (4) Fiul lui Marcel Toader, dezamăgit de prietenii tatălui său!

Fiul lui Marcel Toader, dezamăgit de prietenii tatălui său! Marcel Toader trebuia să-și serbeze la începutul acestui an ziua de naștere, dar acest lucru nu a mai fost posibil. Fostul sportiv s-a stins din viață în urmă cu doi ani, iar fiul său, Maximilian se declarată dezamăgit de cei pe care tatăl său i-a considerat prieteni.

Fiul lui Marcel Toader, dezamăgit de prietenii tatălui său! Ce spune Maximilian despre apropiații părintelui său

Fiul lui Marcel Toader, dezamăgit de prietenii tatălui său! Marcel Toader, fostul soț al Gabrielei Cristea ar fi împlinit pe data de 4 ianuarie, vârsta de 58 de ani, dar din păcate, s-a stins din viață în urmă cu doi ani.Fiul lui Marcel Toader, dezamăgit de prietenii tatălui său!

Maximilian Toader suferă foarte mult, iar de ziua tatălui său, tânărul l-a comemorat în suflet, neputând să se deplaseze la Constanța, din cauza pandemiei de coronavirus. ”4 ianuarie rămâne o dată tristă pentru mine. Era ziua tatălui meu, ar fi împlinit anul acesta 58 de ani. Din păcate, nu mai am pe cine să sărbătoresc. Am rămas doar cu amintirile. Mi-a rămas în suflet, l-am comemorat în suflet, pentru că nu am putut să fac nimic, nu am putut să mă deplasez la Constanța, care este carantinată din cauza pandemiei de coronavirus. Și nici nu am vrut să o expun pe bunica mea. Așa că anul acesta l-am comemorat în suflet, din păcate”, a declarat Maximilian Toader.

Mai mult, Maximilian a declarat că a fost dezamăgit de cei pe care tatăl său îi considera prieteni. Acesta a spus că a primit câteva telefoane și mesaje de ziua tatălui său, dar majoritatea celor care se dădeau prieteni cu fostul sportiv, l-au uitat.”De către adevărații prieteni nu a fost uitat. Am primit mesaje pe 4 ianuarie, mă sună, vorbesc în continuare cu anumiți prieteni de-ai lui. Dar dacă stăm să analizăm câți prieteni, așa-ziși prieteni, între ghilimele, a avut, putem să spunem că da, a fost uitat”, a mai spus el pentru „Star matinal”.

În ceea ce privește averea afaceristului, Maximilian a declarat că a vândul apartamentul tatălui său înainte de instaurarea stării de urgență, reușind să achite jumătate din datoriile pe care Marcel Toader le-a lăsat. Potrivit acestuia, datoriile lăsate de Marcel Toader ajunseseră la ordinul miilor, dar acum trebuie să mai achite o sumă foarte mică, iar cu banii rămași, Maximilian vrea să-și deschidă o afacere.

Marcel Toader a murit în urma unui infarct

Pe 3 august 2019, Marcel Toader a murit la vârsta de 56 de ani. Omul de afaceri a făcut infarct în timp ce se afla la masă, acesta având probleme cu inima și mai făcuse un preinfarct. Marcel Toader a fost sportiv de performanță și om de afaceri. De-a lungul timpului, acesta a fost în centrul atenției din cauza căsniciilor și divorțurilor, șase la număr. Prima soție a fost o franțuzoaică, după care s-a căsătorit cu Cătălina Cristea. În 2005, Anamaria Ferentz a devenit cea de-a treia soție a lui Marcel Toader, iar după despărțirea de aceasta, omul de afaceri s-a căsătorit cu Diana Ghenu, cu 23 de ani mai tânără decât el. În 2008, Marcel s-a însurat cu Gabriela Cristea, iar ultima soție a acestuia a fost interpreta de muzică populară, Maria Constantin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: