Redactia.ro
Home » Monden » Marcel Toader era îngropat în datorii. La cine va ajunge locuința bărbatului

Marcel Toader era îngropat în datorii. La cine va ajunge locuința bărbatului

Marcel Toader era îngropat în  datorii. Fostul rugbist s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, în urma unui infarct. În urma lui au rămas datorii colosale, iar singurul lui bun, un imobil din Capitală, va fi de asemenea pierdut. Așadar, fiul său, Maximilian, nu va putea moșteni absolut nimic.

Marcel Toader era îngropat în datorii

Deși ducea un trai bun, adevărul e că Marcel Toader era îngropat în datorii. Omul de afaceri a lăsat în urmă o datorie în valoare de 140.000 de euro. Din aceștia, 35.000 de euro reprezentau datoriile la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale, iar 10.000 datoriile la întreținerea apartamentului.

Mai mult de atât, chiar înainte de cumplita tragedie Marcel Toader aflase că urma să fie executat silit și să-și piardă acoperișul de deasupra capului. Jurnaliștii de la Click.ro au aflat că apartamentul din sectorul 1 al Capitalei urma să fie vândut la licitație pentru a se acoperi datoriile bărbatului.

Marcel Toader era îngropat în datorii. Ce moștenește fiul

Din cauza datoriilor uriașe, apartamentul în care Marcel Toader și-a trăit ultimele clipe va fi vândut. Așadar, fiul său, Maximilian, nu va moșteni nimic. ”Marcel Toader a locuit în apartamentul din str. Ion Brezoianu până în ultima clipă a vieții lui. Nu l-a dat nimeni afară. Urmează ca apartamentul să fie vândut cu 139.000 de euro, dintre care 135.000 de euro ajung la DGITL, iar pentru întreținere ce mai rămâne.”, a anunțat Sorin Stan, administratorul blocului, pentru Click!.

Dacă nu se va vinde, se scade 10% din preț, dar cea mai mare parte se duce către stat și ce mai rămâne, ajunge la noi, chiar dacă nu acoperă datoriile. Așa e legea! Fiul lui Marcel Toader nu moștenește nimic din acest imobil. Dacă preia acțiunile firmei lui Marcel Toader, preia totodată și datoriile acesteia. Și nu va rămâne cu nimic. Mai bine lasă situația așa cum este. Nu se mai poate face nimic’, a mai precizat bărbatul.

Marcel Toader va fi înmormântat azi, 7 august 2019, în localitatea natală, Cumpăna. Locul lui de veci va fi în cavoul familiei sale.

Citește și Marcel Toader a murit. Prima reacţie a fostei soţii, Gabriela Cristea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini