Redactia.ro
Home » Știri » Fiul lui Marian Ionescu, prins drogat la volan. Ce substanță interzisă avea în organism

Fiul lui Marian Ionescu, prins drogat la volan. Ce substanță interzisă avea în organism

Fiul lui Marian Ionescu prins drogat la volan

Fiul lui Marian Ionescu de la Direcția 5 a fost prins drogat la volan. Polițiștii de la Brigada Rutieră a făcut filtre sâmbătă seara în București, iar printre șoferii opriți a fost și fiul artistului.

Conform acestora, Carmin Ionescu a avea un comportament ciudat, iar autoritățile l-au testat pentru consum de droguri, care a ieșit pozitiv la cocaină.

Fiul lui Marian Ionescu, prins drogat la volan. Ce substanță interzisă avea în organism

Fiul cel mare a lui Marian Ionescu a fost prins drogat la volan în timpul nopții trecute. Conform România Tv, Carmin Ionescu a fost oprit de polițistii de la Brigada Rutieră sâmbătă seara, iar în urma testării pentru consumul de droguri, rezultatul a ieșit pozitiv la cocaină.

În urma acestei fapte, fiul lui Marian Ionescu s-a ales cu dosar penal. De asemenea, tânărul artistului nu se află la prima abatere de acest gen. Acesta a fost cercetat într-un dosar de trafic de droguri, dar DIICOT a renunțat la urmărirea penală.

Oricât ar încerca artistul Marian Ionescu să-l aducă pe calea ce bună pe fiul său în vârstă de 33 de ani Carmin. Chiar dacă l-a luat cu el la concerte prin țară și la toate evenimentele la care er invitat, nu a reușit să îl țină departe de scandaluri.

Marian Ionescu este căsătorit cu Octavia Geamănu

Marian Ionescu, solistul trupei Direcția 5, în vârstă de 55 de ani poate considera că are o viață împlinită. În urmă cu trei ani, s-a născut rodul iubirii dintre el și prezentatoarea de știri de la Antena 1, Octavia Geamănu.

Deși între Carmin și Andrei este o diferență de 32 ani distanță, fiul cel mare a lui Marian Ionescu îl iubește nespus de mult pe mezinul familiei.

Cel mai cuceritor bărbat de pe scena muzicală din România a decis să spună pentru a doua oara Da, în fața ofițerului Stării Civile, la braț cu Octavia Geamănu în anul 2015. Carmin Ionescu este rodul iubirii artistului de la Direcția 5 cu prima lui soție, Adriana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro