Redactia.ro
Home » Știri » Fiul lui Piedone, care vrea să candideze la Primaria Sector 5, a primit saci de bani pentru 1 minut și 39 de secunde la tribuna Parlamentului

Fiul lui Piedone, care vrea să candideze la Primaria Sector 5, a primit saci de bani pentru 1 minut și 39 de secunde la tribuna Parlamentului

Ce șanse are fiul lui Cristian Piedone să devină noul primar al Sectorului 5 al Capitalei

După ce Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la închisoare cu executare în dosarul „Colectiv”, s-a ridicat problema înlocuitorului acestuia, ca edil la Sectorul 5.

Vlad Popescu, fiul primarului, și-a luat angajamentul să facă tot posibilul pentru a continua proiectele tatălui său, de la Primărie.

Vlad Popescu Piedone, un deputat „fantomă”

Ca membru al Camerei Deputaților, Vlad Popescu este printre deputații cu cele mai puține intervenții în plenul Parlamentului. Ales ca deputat pentru Circumscripția Suceava, tânărul de numai 32 de ani nu a avut în toți acești doi ani de mandat mai mult de două luări de cuvânt.

În total, fiul lui Piedone a stat 1 minut și 39 de secunde la tribună, incluzând momentul în care și-a depus jurământul. Cea de-a doua a fost în martie anul trecut, moment în care propunea câteva amendamente la un proiect de la modernizare a unor drumuri în localitățile bucovinene Pătrăuți și Frasin.

Piedone jr. are o avere impresionantă

Când a ajuns deputat, el și-a publicat declarația de avere, dar și CV-ul, în care apar toate specializările sale. Vlad Popescu amenționează că deține în București trei terenuri, unul de 176 de metri pătrați, încă din 2014, și altul de 102,52 de metri pătrați din 2002, și încă unul de 48 de metri pătrați. Mai deține un alt teren în Constanța, de 69 de metri pătrați.

Tot în declarația de avere mai apar patru autoturisme din 2013, 2011, 1985 și, respectiv, 2013. Mai apar și alte autoturisme vândute sau schimbate, în perioada anilor 2020 și 2021, contra unui total de 25,000 de euro, respectiv, 400,000 de lei.

Pentru prestația lui în Parlamentul României, Vlad Popescu Piedone primește, lunar, aproximativ 10.500 de lei (2.000 de euro), net. Aceasta este doar indemnizația de bază, fără a lua în calcul celelalte cheltuieli sau venituri forfetare pe care statul român le asigură deputaților și senatorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: