Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Ștefan Bănică a moștenit umorul și carisma tatălui său. S-a filmat în timp ce imita o vedetă din showbizul românesc

Fiul lui Ștefan Bănică a moștenit umorul și carisma tatălui său. S-a filmat în timp ce imita o vedetă din showbizul românesc

Ștefan Bănică are un fiu foarte talentat. Acesta i-a moștenit talentul actoricesc, dar și carisma. De curând, tânărul a fost surprins într-o ipostază extrem de amuzantă care a fost pe sufletul internauților aflați pe platforma TikTok. Iată ce vedetă a imitat tânărul !

Radu Ștefan a parodiat un moment dintr-un interviu acordat de Loredana Chivu

Radu Ștefan a apărut recent pe TikTok într-o ipostază ce a stârnit multe hohote de râs. Acesta a ironizat-o pe Loredanei Chivu, în urma unui interviu acordat. Întreabată de un reporter  la volanul cărui bolid de lux se simte mai bine, aceasta nu a stat prea mult pe gânduri și cu multă mândrie a dat numele a două autoturisme în valoare de sute de mii de euro:

„Pentru evenimentul ăsta – Rolls, pentru zi cu zi – Urus!”, a răspuns Loredana Chivu

La scurt timp de la acest moment, pe platforma Tik Tok au fost mulți internauți care au ironizat momentul din timpul interviului, iar printre ei se numără și Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică.

Videoclipul a devenit rapid viral pe internet, fiind vizualizat de peste 377.ooo de internauți, apreciat de peste 39.000 de persoane.

@denismtrRolls Royce sau Urus? 😂😂

♬ sunet original – Denis

Cum au reacționat internauții

Mulți  nu s-au putut abține și au reacționat în secțiunea de comentarii:

„Parcă-i orginalul”;

„Înainte să ajungă viral. 1 la 1 cu orginialul”;

„Nici la original nu am râs atâta”;

„Mor de râs”;

„Viitorul Bendeac”;

„Sunt doar o parte dintre cei care i-au comentat la videoclip”.

Nu puțini sunt cei care au refăcut momentul Loredanei Chivu, însă, cu siguranță, fiul lui Ștefan Bănică a avut un succes rapit pe rețelele sociale.

 

Sursa foto: Captură ecran, denismtr

 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: