Redactia.ro
Home » Monden » Fiul lui Ștefan Bănică Jr.,despre relația cu frații săi. Radu Ștefan a moștenit talentul părintelui său

Fiul lui Ștefan Bănică Jr.,despre relația cu frații săi. Radu Ștefan a moștenit talentul părintelui său

GALERIE FOTO (4) Fiul lui Ștefan Bănică Jr.,despre relația cu frații săi

Fiul lui Ștefan Bănică Jr.,despre relația cu frații săi. Radu Ștefan este cel mai mare copil al artistului. Ajuns la 19 ani, tânărul și-a pus amprenta în showbiz-ul românesc și îi calcă pe urme tatălui său. Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația pe care o are cu frații săi, dar și cât de greu este să poarte acest nume.

Fiul lui Ștefan Bănică Jr.,despre relația cu frații săi. Radu Ștefan a moștenit talentul părintelui său

Fiul lui Ștefan Bănică Jr.,despre relația cu frații săi. Ștefan Bănică Jr. se poate declara un bărbat împlinit. Artistul are trei copii minunați, cu trei femei diferite. Radu Ștefan este fiul cel mare al artistului și deja este un personaj remarcabil în showbiz-ul românesc.

Tânărul de 19 ani își construiește deja propriul destin, moștenind talentul părintelui său. Recent, fiul lui Ștefan Bănică Jr., a vorbit despre relația pe care o are cu Violeta, sora lui vitregă, dar și cu fratele său de numai doi ani. Radu a declarat că nu i-a fost deloc ușor să poarte numele tatălui său, dar este pregătit să arate lumii talentul său. „Nu a existat niciun moment în care să vreau să nu fiu băiatul lui Ştefan Bănică. Însă, uneori, mi-aş fi dorit să nu fi fost o familie atât de cunoscută. Nu mi-a fost şi nu îmi este uşor să port acest nume celebru, pentru că, în anumite situaţii, s-au luat decizii în detrimentul meu pe baza acestui fapt, dar nu mă plâng. Am un nume cu o istorie, aşa că nu vreau să mă mai pun la mintea altora.„, a spus Radu Stefan pentru OK!Magazin.

Tânărul a declarat că se sfătuiește întotdeauna cu tatăl său, mai ales în cazul în care este implicat într-un proiect artistic. „Când eram mai mic, îi ceream mai tot timpul. Însă acum aş putea spune că „am prins schema”. Dar da, mă sfătuiesc cu tatăl meu ori de câte ori simt nevoia”.

Stefan Banica si fiul sau

Cum se înțelege Radu cu sora sa, Violeta, fiica Andreei Marin

Radu Ștefan este fiul artistului cu Camelia Constantinescu, fiind cel mai mare dintre copiii lui Ștefan Bănică Jr. Radu mai are o soră, Violeta și un frățior de doi anișori. Tânărul a mărturisit că are o relație frumoasă cu fiica Andreei Marin, fiind foarte bucuros atunci când petrec momente frumoase împreună. „Am o relaţie foarte bună, ne vedem destul de des. Sora mea a mai crescut şi am început să ieşim şi noi prin oraş la un suc sau la o îngheţată, lucru pe care îl ador, iar cu fratele meu mai mic mă joc cât mă ţine, este foarte haios şi plin de energie”.

Radu Ștefan a fost crescut de mama sa, iar cu toate că părinții săi sunt despărțiți de mulți ani, Ștefan și fiul său cel mare au o relație apropiată și specială. Radu adoră să gătească, motiv pentru care a participat alături de tatăl său la emisiunea culinară Chefi la cuțite. Cei doi au făcut o pereche pe cinste, iar cei trei jurați au fost impresionați de talentul culinar al lui Radu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: