Redactia.ro
Home » Știri » Fiul lui Ștefan Bănică Jr., în sicriu. Ce reacție a avut artistul când a văzut imaginile macabre

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., în sicriu. Ce reacție a avut artistul când a văzut imaginile macabre

Recent, Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr., a șocat lumea muzicală și publicul larg cu videoclipul unei noi piese, în care apare așezat într-un coșciug. Această abordare neobișnuită a stârnit numeroase reacții și discuții, dar cum a reacționat tatăl său, celebrul cântăreț și actor Ștefan Bănică Jr.?

Radu Ștefan Bănică a absolvit recent Facultatea de Actorie și s-a înscris la un program de master, continuându-și astfel dezvoltarea artistică. Cu toate acestea, atenția publicului a fost captată de ultimul său proiect muzical. Videoclipul piesei sale, în care apare ca o persoană decedată, a generat reacții diverse, mulți fiind șocați de această alegere.

Ce reacție a avut Ștefan Bănică Jr. când și-a văzut fiul în sicriu

Conform declarațiilor făcute de Radu Ștefan într-o emisiune televizată, tatăl său nu a comentat în detaliu videoclipul. Ștefan Bănică Jr. a preferat să discute mai degrabă despre piesa în sine, pe care a apreciat-o. „Clipul, sincer, n-am vorbit cu el despre clip. În trecere am vorbit despre clip, dar piesa a spus că îi place, cred că n-ar fi spus că nu-i place. A zis că e o piesă frumoasă, iar dacă spune el asta înseamnă că e ok”, a declarat Radu Ștefan.

Radu Ștefan a explicat că nu i-a fost teamă să joace rolul unei persoane decedate în videoclip, abordând totul cu profesionalismul unui actor.

„Nu mi-a fost frică să stau o oră în sicriu, la filmările videoclipului. La urma-urmei este un rol, iar eu sunt actor.(…) Samsara reprezintă o nouă eră în cariera muzicală. Este un proiect îndrăzneț, cinematic și excentric. Avem multe momente șocante în videoclip și a fost o provocare interesantă pentru noi să le executăm. Trebuie neapărat să vedeți videoclipul ca să înțelegeți despre ce e vorba.”, a mărturisit Radu Ștefan Bănică, potrivit Playtech.ro.

Radu Ștefan, la filmările unui videoclip. Sursă foto: Social Media
Radu Ștefan, la filmările unui videoclip. Sursă foto: Social Media

Ștefan Bănică Jr., alături de fiul său

Chiar dacă nu a discutat în detaliu despre videoclip, sprijinul lui Ștefan Bănică Jr. pentru fiul său este evident. Felicitările pentru piesă și acceptarea proiectului artistic al lui Radu demonstrează o relație de respect și înțelegere reciprocă în familie. Această susținere este crucială pentru tânărul artist, care se află la începutul unei cariere promițătoare.

Radu Ștefan își propune să continue să experimenteze și să se dezvolte în plan artistic, atât în muzică, cât și în actorie. Proiectul Samsara este doar începutul unei noi etape în cariera sa, care promite să aducă și alte surprize și provocări interesante. Ambiția și determinarea sa sunt evidente, iar sprijinul familiei și al publicului îi vor fi de mare ajutor în drumul său profesional.

Videoclipul controversat al lui Radu Ștefan Bănică a reușit să atragă atenția și să stârnească discuții, demonstrând astfel impactul pe care îl poate avea arta asupra publicului. Reacția tatălui său, Ștefan Bănică Jr., a fost una de sprijin și apreciere, subliniind importanța susținerii familiale în cariera unui artist. Cu planuri mari pentru viitor și o abordare curajoasă, Radu Ștefan Bănică se pregătește să devină o figură importantă în peisajul artistic românesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: