Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Marei Bănică, în clasă cu fiica femeii infectate cu coronavirus. Reacția dură

Fiul Marei Bănică, în clasă cu fiica femeii infectate cu coronavirus. Reacția dură

fiica femeii infectate cu coronavirus

Mara Bănică este furioasă după ce a aflat că fiica femeii infectate cu coronavirus a fost marți la școală. Fiul vedetei este coleg cu respectiva fetiță. Prima reacție a vedetei vizavi de această situație!

Fiul Marei Bănică, în clasă cu fiica femeii infectate cu coronavirus. Reacția dură

Mara Bănică a confirmat presei că fiul său merge la aceeași școală cu fetița femeii confirmate cu coronavirus. Micuța s-a prezentat la ieri, 10 martie, la cursurile școlii Gimnaziale nr. 56 din Capitală, cu toate că mama sa era suspectă cu coronavirus la acea vreme. Între timp, doctorii de la Matei Balș au confirmat diagnosticul în cazul femeii. Nici micuța, și nici tutorele ei, nu au spus reprezentanților școlii despre situația în care se afla.

Fiica femeii a mers și la after-school

Mara Bănică a avut o reacție dură la adresa femeii, care a dat dovadă de inconștiență. „Această mama a știut că e suspectă de coronavirus și a adus copilul la școală!”. Precizăm că în respectiva clasă învață 55 de elevi, în două ture. Mai mult de atât, fiica femeii a fost dusă ulterior și la un after-school, situat pe aceeași stradă, potrivit spynews.  În una dintre clasele respective, învață și fiul Marei Bănică, dar și copiii altor vedete: Octavian Strunilă și Andreea Marinescu.

Mara Bănică, mamă singură

Mara Bănică a rămas însărcinată la 35 de ani. Vestea a fost, însă, umbrită de diagnosticul cumplit primit de tatăl ei: cancer. Ulterior, partenerul ei de viață, totodată tatăl copilului ei, a părăsit-o. „Am avut o relaţie de câţiva ani, nu ştiu de ce s-a terminat. Bărbaţii nu îşi doresc nici femei deştepte şi nici puternice. Nu există bărbat ca nu înşală, nu s-a născut.”, a declarat ea la acea vreme. De atunci, Mara Bănică își crește singură băiețelul și se confruntă de una singură cu toate situațiile care se ivesc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: