Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit liceul din SUA. Ce universitate de top va urma Ayan

Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit liceul din SUA. Ce universitate de top va urma Ayan

GALERIE FOTO (4)

Mihaela Rădulescu are motive de mândrie: fiul său Ayan a absolvit liceul din Statele Unite ale Americii și a fost deja acceptat la o universitate de top. Iată primele cadre cu adolescentul la festivitate de absolvire a liceului.

Fiul Mihaelei Rădulescu, absolvent „magna cum laude”

Ayan s-a mutat din Monaco în New Jersey pentru a urma cursurile liceului „Lawrenceville School”, pe care acum l-a absolvit „magna cum laude”. Mândră, Mihaela Rădulescu a zburat special în New Jersey pentru a-i fi aproape fiului său în ziua absolvirii.

Tot ea a și postat câteva cadre de la festivitate, felicitându-și, totodată, copilul pentru reușită. „Sunt aici. Se întâmplă (…) Atât de mândră!”, a fost mărturisirea Mihaelei de la fața locului.

Ayan a fost acceptat deja la o universitate de top

Anterior, fosta prezentatoare a mărturisit că fiul său a fost acceptat nu la una, ci la două universități de prestigiu din SUA. Una dintre ele este celebra Princeton, la care mulți aspiră.
“Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar. Chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşți din grădiniţă.

Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele.
Trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate.
Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile.”, a spus Mihaela Rădulescu în cadrul podcast-ului găzduit de Amalia Enache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: