Redactia.ro
Home » Monden » Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani. Mesajul emoționant al vedetei TV, cum arată acum Ayan

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani. Mesajul emoționant al vedetei TV, cum arată acum Ayan

GALERIE FOTO (3)

Mihaela Rădulescu se poate considera o femeie extrem de norocoasă! Are o viață desprinsă din filme, locuiește de ani buni la Monaco, are o carieră de succes și, mai presus de toate, un băiat cu care se poate mândri din toate punctele de vedere! Mai ales că acum Ayan a împlinit 17 ani și este “un bărbat în toată firea”, așa cum mama lui a apreciat!

Una dintre cele mai mari realizări ale Mihaelei Rădulescu este chiar Ayan Schwartzenberg, fiul vedetei TV. Și chiar are cu ce se mândri! La cei 17 ani abia împliniți, Ayan este un tânăr extrem de atractiv din multe puncte de vedere! Este și frumos, și inteligent, fiind pasionat atât de sport, cât și de cibernetică! Iar Mihaela Rădulescu nu ratează nicio ocazie de a se mândri cu băiatul ei.

Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 17 ani. Cum arată acum Ayan

Cu ocazia zilei în care fiul ei a împlinit 17 ani, Mihaela Rădulescu a postat un mesaj emoționant, dedicat în totalitate lui Ayan.

“ Nu-mi pasa ca nu-s cele mai reusite poze. Mi-ajunge sa stiu ca am fost impreuna, de ziua lui, asa cum am fost mereu- cu aceeasi iubire strasnica, cu acelasi chef de viata, cu aceeasi bucurie cu care m-a incarcat de cand l-am adus pe lume.

E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar daca e barbat in toata regula. A crescut prea repede, da de viata pe cont propriu, munceste pentru ce viseaza… Am tot mai putine de facut pentru el, invat sa ma dau usor deoparte si sa-l las sa zboare. Uf…., mai am de-nvatat .” este mesajul postat de vedeta TV pe rețelele de socializare.

Fiul Mihaelei Rădulescu nu vorbește limba română

În cadrul unui interviu, Mihaela Rădulescu a povestit faptul că, deși ea vorbește în casă limba română, fiul ei preferă să vorbească doar în franceză și engleză. Însă este de înțeles că adolescentul alege să vorbească în limba pe care o aude în cercul lui de prieteni.

“ Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză. ” a mai mărturisit Mihaela Rădulescu despre fiul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: