Redactia.ro
Home » Monden » Fiul milionarului Cristian Țânțăreanu, reclamat la 112 pentru agresiune. Ce au descoperit polițiștii care au intervenit de urgență

Fiul milionarului Cristian Țânțăreanu, reclamat la 112 pentru agresiune. Ce au descoperit polițiștii care au intervenit de urgență

Fiul milionarului Cristian Țânțăreanu a fost reclamat la 112, sâmbătă noaptea, pentru agresiune. Polițiștii din Ilfov au intervenit de urgență după ce Dragoș Țânțăreanu ar fi atacat doi tineri într-o parcare din Corbeanca. 

Fiul milionarului Cristian Țânțăreanu, reclamat la 112

Dragoș Țânțăreanu ar fi agresat doi tineri într-o parcare din Corbeanca. Martorii au susținut că fiul milionarului nu s-ar fi calmat nici atunci când au ajuns polițiștii la fața locului, aceștia fiind nevoiți să ia măsuri imediate.  Conform celor doi tineri care au sunat la 112, aceștia au ieșit la o plimbare și la un moment dat s-au apropiat de o mașină aflată în parcarea publică care era vis a vis de restaurantul care îi aparține lui Dragoș Țânțăreanu.

Atunci când a construit, la Corbeanca, cartierul de lux „Paradisul Verde” a deschis în complex și un restaurant,  „The Brick”,  pe care l-a dat fiului său, Dragoș. Întreaga scenă ar fi pornit de la un anunț de vânzare. Pe autoturism era pus un anunț de vânzare pe care tinerii au dorit să îl vadă mai de aproape, motiv pentru care au aprins lumina telefonului. Ulterior, cei doi tineri s-au apropiat de geamul mașinii. Fiul lui Țânțăreanu i-ar fi văzut pe tineri, moment în care ar fi început să înjure, să scuipe și să-i lovească „cu mâinile și picioarele”. Tinerii au sunat la 112 și l-au reclamat pe Dragoș Țânțăreanu.

Potrivit surselor din Poliție, la fața locului ar fi fost găsiți atât tinerii care au sunat la 112, cât și Dragoș Țânțăreanu, în vârstă de 48 de ani. Fiul milionarului a fost amendat cu 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

 

Incident controversat, în urmă cu 10 ani

Fiul milionarului Țânțăreanu pare că intră de fiecare dată în incidente violente, În urmă cu 10 ani, Dragoș Țânțăreanu a fost protagonistul unei alte scene violente, după ce ar fi bătut un bărbat cu o scrumieră cu picior de lemn, pe motiv că bărbatul avea datorii neachitate. Țânțăreanu Jr. a fost anchetat și atunci, însă, acesta ar fi scăpat după ce victima a renunțat la acuzații. Mai mult, anchetatorii fac, în continuare, verificări, pentru stabilirea condițiilor în care a avut loc evenimentul, pentru a stabili dacă se impun și alte măsuri de natură legală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: