Redactia.ro
Home » TV » Fiul secret al prințului Charles fură tronul Regatului Britanic

Fiul secret al prințului Charles fură tronul Regatului Britanic

Fiul secret al prințului Charles fură tronul Regatului Britanic

Șoc la palatul Buckingham. O revistă americană susține că prințul Charles mai are un fiu secret care ar puta să ajungă pe tronul britanic. Regina, prințul William și Harry sunt șocați de această veste.

Potrivit revistei Globe, prințul Charles ar avea un fiu cu o femeie din Canada. Însă palatul Buckingham nu a făcut nicio declarație despre aceste afirmații.

Camilla Parker nu a fost singura amantă a prințului, pe vremea când acesta a fost căsătorit cu prințesa Diana. Prințul Charles a mai avut, în 1975, o idilă ce a durat aproape două decenii, cu canadianca Janet Jenkins, angajată a consulatului britanic din Montreal.

Citește și: Prietenii Prințului Harry NU O SUPORTĂ pe Meghan Markle. Iată motivul

În 1984, canadianca a născut un băiețel, Jason, care seamănă perfect cu prințul Charles.

„Am fost iubită prințului Charles timp de 16 ani. Am avut o relație lungă și la distanță…însă când ne vedeam hainele zburau de pe noi și le lăsam acolo unde cădeau. Pe vremea aceea, niciunul nu foloseam metode de protecție. Niciunul nu ne-am gândit să ne protejăm’, a declarat Janet pentru jurnaliștii de la Globe.

Ultima noapte de dragoste dintre ei s-a petrecut în iulie 1992
Janet are acum 71 de ani și trăiește la Toronto, însă aceasta a precizat că a participat chiar la nunta lui Charles cu Diana în 1971, dar ea a continuat să se vadă cu Charles, spunând că ultima noapte de dragoste dintre ei s-a petrecut în iulie 1992, când prințul a invitat-o la casa familiei regale Highgrove din Gloucestershire, într-un weekend.

Cu toate acestea, femeia a refuzat să vorbească despre fiul ei și al lui Charles, Jason, spunând doar: „Nu e treaba nimănui, e doar a mea’.

Dovada că Janet și Charles aveau o relație sunt și niște scrisori pe care prințul i le-a trimis acesteia și care au fost scoase în 2015 la licitație, de colecționara Alicia Carrol, care a precizat că le-a cumpărat chiar de la destinatară.

Citește și: Lucruri neștiute despre familia regală. De ce Kate Middleton apare tot timpul în public cu degetele bandajate?!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: