Redactia.ro
Home » Știri » Fiul și soțul unui judecător federal din New Jersey au fost împușcați în propria casă

Fiul și soțul unui judecător federal din New Jersey au fost împușcați în propria casă

judecatoarea Salas

Daniel Anderl, student de 20 de ani la Universitatea Catolică și tatăl său Mark Anderl în vârstă de 63 de ani au fost împușcați duminică după ce atacatorul costumat în curier a deschis focul la reședința lor din New Jersey.

Ținta atacului era judecătorul federal Esther Salas, care a scăpat nevătămată, aflându-se la acel moment în subsolul locuinței. Fiul ei a fost ucis iar soțul a fost rănit grav, a declarat judecătorul șef Freda Wolfson.

Atacatorul a părăsit locul crimei și a fost căutat de FBI, fiind găsit fără viață mai târziu în Sullivan County, New York. Se crede că acesta și-a pus capăt zilelor prin împușcătură.

Unele surse declară că suspecul era de fapt un avocat care a apărat un caz evaluat de Salas în 2015. El era deghizat în costumul specific firmei de curierat FedEx. „Ținem cont de rapoartele mediatizate și cooperăm cu autoritățile care investighează”, a spus Jonathan Lyons, purtătorul de cuvânt al FedEx.

Reputația familiei și cazul la care lucra Salas

Esther Salas a devenit în 2011 primul judecător federal latino-american din New Jerseys după ce Barack Obama a nominalizat-o. Cu doar patru zile înaintea crimei, Salas a fost aleasă pentru a conduce un caz în care Deutsche Bank și directorul general Christian Sewing erau dați în judecată.

Investitorii sunt nemulțumiți de faptul că Jeffrey Epstein nu a fost monitorizat în timp ce era un client al Deutsche Bank. Din cauza afacerilor pe care Epstein le încheiase cu banca, investitorii spun că au pierdut banii din acțiuni.

Guvernatorul statului New Jersey, Phil Murphy, a spus în legătură cu atacul armat: „Această tragedie ne reamintește că violența armată rămâne o criză în țara noastră și că efortul nostru de a face toate comunitățile mai sigure trebuie să continue.”

Primarul din North Brunswick, orașul în care locuiește familia judecătorului, l-a descris pe soțul acesteia ca fiind o persoană exuberantă, în întregime fermecătoare. Fiul lor avea să urmeze ca și ei o carieră în avocatură și absolvise cum laude liceul în 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini