Redactia.ro
Home » Monden » Floricica Dansatoarea a fost amendată cu 2.000 de lei de Crăciun! Motivul este uluitor: ”Eram supărată”

Floricica Dansatoarea a fost amendată cu 2.000 de lei de Crăciun! Motivul este uluitor: ”Eram supărată”

Floricica Dansatoarea a fost amendată cu 2.000 de lei

Floricica Dansatoarea a fost amendată cu 2.000 de lei chiar în pragul sărbătorilor de iarnă! Motivul este unul uluitor, însă polițiștii au fost de neînduplecat. 

Floricica Dansatoarea a fost amendată cu 2.000 de lei

În a doua zi de Crăciun, mai exact pe 26 decembrie 2020, Floricica Dansatoarea a fost amendată cu 2.000 de lei din cauză că nu a respectat restricțiile impuse de autorități în perioada pandemiei de coronavirus. Controversata personalitate din mediul online este acum devastată pentru că nu are cum să plătească atâția bani.

În urma unei postări pe rețelele de socializare, polițiștii de la Secția 4, din București, s-au sesizat din oficiu cu privire la desfășurarea unui eveniment privat. La fața locului au fost identificate persoanele care l-au organizat, fiind sancționate contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei fiecare. Printre ei s-a aflat și Floricica Dansatoarea, cunoscută pentru modul ei gălăcios de a-și spune părerea.

Floricica Dansatoarea a fost amendată cu 2.000 de lei! Aceasta a explicat ce s-a întâmplat într-un live pe Facebook, spunându-le fanilor ce probleme are și de ce a fost nevoită să se ducă „la rude” în prima zi de Crăciun, potrivit cancan.ro.

”Eram supărată și m-am dus la prietena mea Carmen să nu stau singură în casă. De acum am filmat și a doua zi a venit poliția la ușă să ne întrebe de ce am dat petrecere cu șapte persoane și ne-a dat amendă, dar eu nu am de unde să o plătesc. Am plecat la Carmen că nu am avut și eu porc pe masă, o prăjeală, o salată de beouf, fără câteva felii de pâine…De unde să plătesc eu amenda asta acum?”, a spus aceasta.

Floricica Dansatoarea a ajuns de nerecunoscut

Floricica Dansatoarea a devenit celebră deja pentru ”strigătele” sale pătrunzătoare în România. Floarea Dragomir a devenit un simbol al protestelor împotriva președintelui Klaus Iohannis. Prezentă la unul dintre acestea, Floricica Dansatoarea a strigat la microfonul televiziunii România TV, printre altele: “Unde este domnul Iohannis? Să vă fie rușine!!! Huooo…”.

Acum, Floricica Dansatoarea și-a schimbat look-ul! Aceasta a postat pe Facebook o fotografie în care apare blondă, cu părul lung. Mai mult, cunoscuta protestatară și-a pus și gene false, iar schimările au făcut-o să pară o cu totul altă persoană.

Floricica Dansatoarea a fost amendată cu 2.000 de lei! Fanii virtuali au fost încântați de schimbarea făcută, iar comentariile pe pagina personală de Instagram a Floricicăi Dansatoarea nu s-au mai oprit. Cele mai multe dintre comentariile lăsate la postarea Floricicăi Dansatoarea au fost laudative la adresa ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: