Redactia.ro
Home » Știri » Florijana Ismaili, găsită moartă pe fundul unui lac. Cine este fotbalista elveţiană Florijana Ismaili

Florijana Ismaili, găsită moartă pe fundul unui lac. Cine este fotbalista elveţiană Florijana Ismaili

GALERIE FOTO (4)

Florijana Ismaili a fost o jucătoare de fotbal din naţionala Elveţiei, cvare a murit la vârsta de 24 de ani. Trupul ei a fost găsit pe fundul lacului Como din nordul Italiei.

Corpul a fost descoperit la o adâncime de 204 metri cu ajutorul unui robot, după mai multe zile de căutări. Ismaili, în vârstă de 24 de ani, era dispărută de sâmbătă după-amiază, după un accident la înot. Ea a sărit dintr-o barcă în apă şi nu a mai fost văzută.

Suntem şocaţi şi profund afectaţi”, a reacţionat, marţi, clubul Young Boys într-un comunicat. „BSC Young Boys transmite familiei, apropiaţilor şi prietenilor Florijanei Ismaili sincere condoleanţe şi le doreşte mult curaj în aceste momente dificile. Vom păstra mereu în inimile noastre amintirea sa„, se arată în comunicat.

Fotbalista a sărit în apă, dar nu a mai revenit

Sâmbătă după-amiază, „ea a sărit în apă, dar niciodată nu a revenit la suprafaţă„, a precizat clubul din Berna, aflat „în legătură strânsă cu membrii familiei„. Internaţională elveţiană din 2014, Ismaili a disputat 33 de meciuri şi a înscris trei goluri pentru echipa naţională.

Autorităţile iau în considerare ipoteza că, după ce a stat mult timp la soare, sportiva suferit o hidrocuţie, o sincopă provocată de imersiunea bruscă în apă rece. Corpul ei a fost descoperit în zona locului de unde a sărit în apă. Ea era legitimată la Young Boys Berna din 2011, după ce a jucat la FC Walperswil.

Florijana Ismaili era o femeie foarte frumoasă, pe lângă o foarte bună fotbalistă. Imaginile cu jucătoarea elveţiană demonstrează acest lucru.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: