Redactia.ro
Home » Știri » Florin Busuioc a vorbit despre starea lui de sănătate: „Să fiu sincer, nu pot să scap”

Florin Busuioc a vorbit despre starea lui de sănătate: „Să fiu sincer, nu pot să scap”

Florin Busuioc a vorbit despre starea lui de sănătate: „Să fiu sincer, nu pot să scap”

Florin Busuioc a suferit un infarct în 2018, iar de atunci, are mare grijă de el și de sănătatea lui. Recent, a vorbit într-un interviu despre starea lui de sănătate. A recunoscut că a avut de curând COVID-19, dar are o „problemă” de care nu poate scăpa ușor.

Florin Busuioc a vorbit despre starea lui de sănătate: „Să fiu sincer, nu pot să scap”

Viața s-a schimbat pentru „Busu” în 2018, când a suferit un infarct. Ia patru pastile pe zi și merge la fiecare 6 luni la medic, a spus el exclusiv pentru Impact. Totuși, imunitatea lui nu face mereu față, iar de curând, s-a pricopsit cu COVID-19.

„Am scăpat repede, 2 zile cred că m-au ținut febra și durerile musculare, după care, pentru că m-am dus la spital din prima zi, mi-au dat un antiviral care m-a ajutat foarte tare și am scăpat destul de repede. Nu am avut probleme deloc, nicio complicație, nici oboseală după COVID. Am avut noroc, da”, a spus el pentru sursa menționată.

Există însă o „problemă” de care nu poate scăpa atât de ușor.

„Să fiu sincer, în afară de supraponderabilitate de care nu pot să scap, nu am altfel de probleme. Și de asta ar trebui să scap la un moment dat, poate cu ajutorul unui nutriționist”.

Ideal, el ar trebui să dea jos 16 kilograme. Practic, a recunoscut că are deseori și „pofte”, pentru că e gurmand.

„Am avut mai multe perioade. Am avut o perioadă în care tot așa, de stres, m-am îngrășat foarte tare, aveam 110 kg. După aceea am slăbit la 98, după aceea m-am îngrășat din nou la 104-106 și acum am 106 kg. Și trebuie să slăbesc până la 88, cel mai puțin atât ar trebui, ar trebui să am vreo 80 dacă mă întrebi pe mine, hai și 90 e bine. Dar să slăbești 16 kg e complicat”.

„Am mai ținut așa diete, dar nu pot să mă țin de ele să fiu sincer, nu mă pot ține cum trebuie, pentru că nu au fost diete controlate, diete date de cineva, de un nutriționist. Au fost diete luate de pe net, date de cine știe cine, unul care a încercat și i-a ieșit”.

Cel mai probabil, Florin Busuioc va începe să meargă de aici înainte la un nutriționist. Are deja pe cineva în minte la care vrea să apeleze.

Florin Busuioc a vorbit despre starea lui de sănătate: „Să fiu sincer, nu pot să scap”
Foto: Facebook/Florin Busuioc
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: