Redactia.ro
Home » Monden » Florin Călinescu a suferit de o boală cumplită: „Intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui”. Cum a aflat

Florin Călinescu a suferit de o boală cumplită: „Intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui”. Cum a aflat

Florin Călinescu, fostul jurat de la Românii au talent,  a dezvăluit cum a aflat că suferă de o boală cumplită. „Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii”, a susținut cunoscutul om de televiziune.

Cum a aflat Florin Călinescu că este bolnav

Florin Călinescu a aflat acum 3 ani de zile că suferă de cancer de piele. Recent, a oferit detalii despre acest episod tragic din viața sa. Actorul a povestit cum totul a ieșit la suprafață după o simplă consultație. Acesta era deranjat de ceva la nas și a aflat de fapt că are o boală cumplită:

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică. Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii.

Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu.

Florin Călinescu: „Intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui”

După ce a fost diagnosticat cu această boală cumplită, îndrăgitul Florin Călinescu a apelat la microchirurgia Mohs, o tehnică revoluționară în tratarea unei astfel de boli, potrivit „Cancan”.

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul. N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui”, a precizat actorul.

Florin Călinescu: „Vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva”

Totuși toată această tragedie are un final fericit. Acesta a învins boala. Cu umorul său caracteristic, a detaliat modul în care a aratat timp de câteva luni:

„Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a mărturisit Florin Călinescu.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: