Redactia.ro
Home » Monden » Florin Călinescu revine în televiziune. Cu ce trust a semnat și ce emisiune va prezenta

Florin Călinescu revine în televiziune. Cu ce trust a semnat și ce emisiune va prezenta

Florin Călinescu revine în televiziune.

Florin Călinescu revine în televiziune. Fostul jurat de la Românii au Talent a semnat oficial cu Prima Tv, fiind anunțat recent, la lansarea de grilă a postului Tv. Florin Călinescu a plecat de la Pro Tv și va fi văzut într-un nou proiect.

Florin Călinescu revine în televiziune. Cu ce trust a semnat și ce emisiune va prezenta

Florin Călinescu revine în televiziune. În urmă cu câteva săptămâni, Florin Călinescu și-a anunțat plecarea de la Pro Tv printr-un mesaj postat pe Facebook. Demisia actorului a luat pe toată lumea prin surprindere, dar acesta a semnat cu o altă televiziune și va putea fi urmărit într-un nou proiect. În urmă cu o seară a avut loc o petrecere, unde Prima TV și-a anunțat grila de toamnă, iar surpriza cea mare a fost că Florin Călinescu a decis să facă parte dintr-un nou proiect de televiziune.

Fostul jurat de la Românii au Talent a urcat pe scenă și a făcut câteva declarații. „Mi-e mai drag drumul decât destinația, îmi e foarte drag să cunosc oameni noi (…) Eram hotărât să schimb anumite lucruri în viața mea, pentru că atunci când nu mai văd lumină în ochii oamenilor, îmi văd de drum. Dar cred că ăsta este un loc (n.r. la Prima TV) unde lucrurile pot lua o turnură cu adevărat interesantă”, a mai Florin Călinescu, pe scenă.+

De asemenea, vedeta a spus și data la care telespectatorii îl vor putea urmări pe micul ecran. „Începând cu 19 octombrie veți vedea ceea ce am vrut dintotdeauna să fac, dar din păcate valurile vieții sunt și cu flux, și cu reflux. O să vedeți că lucrurile pleacă de la peron cu o viteză accelerată”, a mai adăugat îndrăgitul actor.

Florin Călinescu, anunț surprinzător pe rețelele de socializare

În ziua de 8 august, Florin Călinescu a explicat că va oferi consultanță și consiliere pentru mai multe televiziuni. Cu toate astea, juratul nu a spus la momentul respectiv despre ce televiziuni sau posturi Tv ar fi vorba. „Începând cu 19 octombrie veți vedea ceea ce am vrut dintotdeauna să fac, dar din păcate valurile vieții sunt și cu flux, și cu reflux. O să vedeți că lucrurile pleacă de la peron cu o viteză accelerată”, a mai adăugat îndrăgitul actor.

Totodată, omul de televiziune a spus că este în căutare de oameni potriviți pentru multe programe pe care le va implementa. „Caut oameni, pentru că asta am făcut din 1 decembrie 1995, care să se exprime într-un fel sau altul într-un colectiv de creație. Rămâne să iau legătura cu unele din persoanele care îmi trimit dorințele lor de a lucra împreună. Niciodată nu am făcut și nu pot să fac compromisuri.

Nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de nebun, e vorba poate de milioane, habar n-am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla săptămâna aceasta despre ce este vorba. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei, cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță, de consiliere, pentru mai multe televiziuni. S-a creat o confuzie. Am zis facem o televiziune, deci nu fac o televiziune. Nu de la zero, facem o rebranduire”, a completat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: