Redactia.ro
Home » Monden » Florin Călinescu se retrage din televiziune pe termen nedeterminat: «Întotdeauna am fost un animal liber»

Florin Călinescu se retrage din televiziune pe termen nedeterminat: «Întotdeauna am fost un animal liber»

florin calinescu

Florin Călinescu, în vârstă de 66 de ani, a oferit o veste tristă pentru cei care așteptau cu nerăbdare întoarcerea sa pe micile ecrane. El a decis să ia o pauză nedeterminată de la tot ce înseamnă televiziune și să demareze un proiect personal îndrăzneț. Iată motivul pentru care nu mai dorește să colaboreze în viitorul apropiat cu vreun trust de presă.

Florin Călinescu se retrage din televiziune

Florin Călinescu a fost ani la rând o prezență constantă pe micile ecrane, însă susține că a sosit timpul să înceapă un proiect personal, care nu va fi difuzat la televizior, ci va fi disponibil în mediul online. Motivul? Florin Călinescu susține că întotdeauna a fost un om liber, care nu a suportat să-i fie îngrădită în vreun fel libertatea de exprimare.

„Nu sunt genul de artist care să stau prin față pe la tot felul de castinguri și să zic că pot să îmi ofer serviciile! Nu! Am primit mai multe oferte în viață decât câte produse am livrat. Asta pentru că trebuie să-mi placă. Mie dacă nu-mi place, nu mănânc”, a declarat Florin Călinescu, într-un interviu acordat Click!

Motivul pentru care Florin Călinescu a încetat colaborarea cu PRO TV

Florin Călinescu a dezvăluit și care a fost motivul plecării sale de la PRO TV, atunci când nimeni nu s-ar fi așteptat la un asemenea gest din partea sa. „Cât a fost Adrian Sîrbu, la PRO TV, legal, atunci am avut toată libertatea din lume. După aceea au venit niște băieți și s-a terminat distracția. Eu nu pot să funcționez decât dacă sunt totalmente liber. Am să mă lupt până am să crap pentru libertatea ființei umane și în domeniul profesional, dar și ca ființă, în general”, a declarat Florin Călinescu, pentru sursa menționată anterior.

Noul proiect al lui Florin Călinescu va fi unul disponibil în mediul online, pe canalul de Youtube și va avea formatul unui podcast, conform primelor informații. Până la această oră, Florin Călinescu nu a fost darnic în detaliile privind acest proiect, așadar nu ne rămâne decât să așteptăm și să vedem ce pune la cale!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: