Redactia.ro
Home » Monden » Florin Chilian își spune povestea, la 16 ani după ce Ana Maria Gorgescu l-a acuzat de agresiune: „Dacă mă apucam să spun adevărul, distrugeam o viață”

Florin Chilian își spune povestea, la 16 ani după ce Ana Maria Gorgescu l-a acuzat de agresiune: „Dacă mă apucam să spun adevărul, distrugeam o viață”

GALERIE FOTO (2) florin chilian si ana maria georgescu

Povestea de iubire dintre Florin Chilian și Ana Maria Georgescu nu s-a încheiat în cei mai frumoși termeni. La 16 ani după ce a fost acuzat că ar fi bătut-o pe iubita sa de la acea vreme, Florin Chilian a decis să spună lucrurilor pe nume.

Florin Chilian a vorbit despre acuzațiile pe care i le-a adus Ana Maria Georgescu

Ana Maria Georgescu l-a acuzat public pe Florin Chilian de faptul că ar fi bruscat-o și, în urma acestui lucru, ar fi dat cu capul de bordură. În noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, artistul a provocat un accident rutier în Cluj-Napoca, după ce a urcat la volan, deși se afla în stare de ebrietate. În aceeași noapte, el și Ana Maria s-au certat,  iar artistul i-ar fi aplicat mai multe lovituri. La scurt timp după incident, numele lui Florin Chilian era asociat cu termenul de agresor”.

Florin Chilian a evitat ani la rând să vorbească despre incident, iar declarațiile pe care le-a făcut despre noaptea cu pricina au fost unele minimale. Invitat la un podcast, artistul a acceptat să ofere informații despre incidentul care l-a urmărit multă vreme.

„Și eu am tăcut, pentru că pe mine m-a ajutat scandalul acela. Și dacă eu mă apucam să vorbesc, ca și acum, dacă mă apuc să spun adevărul, mai ales atunci, distrugeam o viață sau făceam foarte mult rău. De ce? Ca să ies eu bărbatul fatal, imaculat?

Nu mă interesează asta. Atâta vreme cât am făcut 20-25 de ani caritate, încercând să-i ajut pe alții, mi-aș fi călcat pe principii, îmi pare rău, știu că sună ca o înjurătură de mamă, dar eu am principii!”, a declarat Florin Chilian.

anamaria-georgescu
Anamaria Georgescu l-a acuzat pe Florin Chilian de agresiune

Florin Chilian, dezamăgit de fosta iubită

Artistul s-a declarat dezamăgit de faptul că fosta sa iubită a participat la emisiuni pentru a povesti evenimentul. Conform lui Florin Chilian, adevărul a fost distorsionat, iar unii prezentatori doar s-au folosit de incident pentru a atrage mai mulți telespectatori.

„Sper să fie bine, sper să fi trecut ea peste întâmplarea asta. Nu știu dacă într-adevăr i-a fost de folos. Oricum, în societate nu i-a fost absolut deloc de folos. Când l-am văzut pe Măruță că băga de la el, și buza spartă, și arcada, atunci mi s-a făcut mie milă de săraca fată”, povestea Florin Chilian, într-un interviu acordat Click!, în anul 2015.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: