Redactia.ro
Home » Știri » Florin Cîțu a făcut anunțul! Pensiile, salariile și alocațiile vor crește de la 1 ianuarie

Florin Cîțu a făcut anunțul! Pensiile, salariile și alocațiile vor crește de la 1 ianuarie

Vești bune pentru români! Urmează schimbări majore pe termen lung. În urma congresului PNL, Premierul Florin Cîțu a făcut marele anunț! Pensiile, salariile și alocațiile vor crește de la 1 ianuarie 2022. Ba mai mult acesta susține că an de an la data de 1 ianuarie vor exista măriri ale acestor venituri de la stat.

Cresc pensiile, salariile și alocațiile

În data de 25 septembrie a avut loc Congresul PNL, în urma căruia Florin Cîțu a câștigat în fața lui Ludovic Orban. Acesta a făcut un anunț foarte important în privința pensiilor, salariilor și alocațiilor. Premierul Florin Cîțu a declarat că de la data de 1 ianuarie a anului 2022, vor exista majorări semnificative ale acestor trei venituri de la stat. De asemenea el a precizat că an de an va exista o majorare a pensiilor, salariilor și alocațiilor la data de 1 ianuarie. Florin Cîțu a declarat că aceste majorări nu sunt un instrument politic.

De la 1 ianuarie şi pensii şi alocaţii, toate cresc de la 1 ianuarie, şi salariul minim. Şi aşa trebuie să se obişnuiască românii. De la 1 ianuarie, în fiecare an, veniturile acestora – pensii, alocaţii, salariul minim – cresc de la 1 ianuarie. Nu vom mai folosi aceste creşteri ca instrument politic. Majorarea întotdeauna va fi mai mult decât inflaţia, ţinând cont şi de o creştere economică.”, a fost declarația lui Florin Cîțu.

Florin Cîțu, declarații tranșante în urma Congresului PNL

Premierul Florin Cîţu a declarat imediat după ce a fost ales preşedinte al PNL, că partidul nu va accepta ca altă formaţiune politică să îi impună cine să fie prim ministru. Acesta adirmat că un partid aflat la guvernare se lovește întotdeauna de riscul de a cădea prin moţiune de cenzură.

PNL nu acceptă ca niciun alt partid să îi spună pe cine să propună premier când este cel mai mare partid dintr-o coaliţie, sau cine să câştige la Partidul Naţional Liberal, cum aşa nici noi nu le spune celorlalţi pe cine să numească, pe cine să-şi aleagă. Noi rămânem consecvenţi la ceea ce am spus până acum (…) pentru a guverna, noi vom da premierul României iar premierul României este preşedintele Partidului Naţional Liberal. Aşteptăm rezultatul votului de la USR PLUS, pentru că eu cred că acestea sunt declaraţii politice. Şi acolo sunt două tabere.”, a continuat Florin Cîțu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini