Redactia.ro
Home » Monden » Florin Dumitrescu a rupt tăcerea! Primele dezvăluiri clare despre procesele cu Antena 1: ”Mi-am pierdut toate drepturile”

Florin Dumitrescu a rupt tăcerea! Primele dezvăluiri clare despre procesele cu Antena 1: ”Mi-am pierdut toate drepturile”

Într-un moment de sinceritate și deschidere, Florin Dumitrescu a împărtășit publicului său o perspectivă asupra situației tensionate în care se află, în urma deciziei neașteptate de a părăsi emisiunea Chefi la Cuțite de pe Antena 1, alături de colegii săi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Această decizie a culminat cu un conflict legal între cei trei chefi și postul de televiziune, care a ajuns până în instanță, aducând o serie de provocări și momente dificile pentru Dumitrescu.

Conflictul dintre Dumitrescu și Antena 1, împreună cu implicațiile sale personale și profesionale, reprezintă un moment de cotitură în cariera sa și subliniază importanța integrității, a transparenței și a echilibrului între viața profesională și cea personală. În timp ce așteaptă rezultatele proceselor, Dumitrescu rămâne dedicat valorilor sale, oferind un exemplu de curaj și reziliență în fața adversității.

Florin Dumitrescu, despre procesul cu Antena 1

Într-un videoclip emoționant postat pe pagina sa de Instagram, Dumitrescu a abordat subiectul delicat al disputelor legale în curs cu Antena 1. Fără a intra în detalii specifice, din respect pentru clauza de confidențialitate semnată cu trustul Intact, chef-ul a menționat existența a două procese și a exprimat speranța că justiția va prevala, stabilind cine are dreptate în acest conflict. Această menționare reflectă complexitatea situației în care se află, precum și limitările impuse de angajamentele contractuale anterioare.

„În condițiile în care mă aflu acum cu procesul pe rol, cu amenințări de la avocați, cu notificările pe care le tot primesc de la avocații fostului trust cu care am colaborat. Da, e sensibilă povestea. (…) Ca persoană publică sau privată, mi-am pierdut dreptul la libera exprimare, mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt, mi-am pierdut toate drepturile posibile doar pentru că am semnat un contract. E un pic dubios și un pic cam greu de dus.

Dar ca să știți, să înțelegeți situația prin care trec în acest moment. Am două procese pe rol, în civil – pentru interpretarea unor clauze din contract. Interpretare pe care o va decide judecătorul de partea cui este dreptatea, de partea angajatorului sau de partea mea. Confidențialitatea pe care eu am semnat-o în acest contract mă împiedică să vorbesc cu libertatea și cu ușurință și să spun despre ce e vorba și cum stau lucrurile de fapt. N-am voie să fac asta, că am o confidențialitate semnată. Bun”, a declarat fostul jurat de la Chefi la cuțite.

Florin Dumitrescu vorbește despre efectele asupra familiei sale

Pe lângă aspectele legale, Dumitrescu a oferit și o reflecție personală asupra timpului petrecut lucrând în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite. Cu toate că a apreciat experiența și oportunitățile oferite de colaborarea cu Antena 1, acum consideră că acei ani ar fi putut fi folosiți pentru a petrece mai mult timp alături de familia sa, subliniind astfel sacrificiile personale făcute în numele carierei.

„Eu personal, vă spun sincer, timp de 9 ani de zile am crezut că am lucrat într-un loc mișto. Și mi-am dedicat acești ultimi 9 ani cu speranța că fac bine. S-au șters cu buretele. Eu 9 ani de zile n-am existat din punct de vedere profesional. Și atunci ce fac? Nu stau eu liniștit lângă familia mea, timp pe care eu l-am pierdut efectiv departe de ei, cu compromisurile pe care le-am făcut de-a lungul vremii, compromisuri de care habar n-aveți, la ce compromisuri am fost supus, să zicem, doar pentru că aveam un contract semnat”, a continuat Florin Dumitrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: