Redactia.ro
Home » Monden » Florin Grozea, critici dure la adresa Ilincăi Vandici: „Doamna este suferindă!” 

Florin Grozea, critici dure la adresa Ilincăi Vandici: „Doamna este suferindă!” 

Ilinca Vandici a devenit foarte criticată în mediul online, iar Florin Grozea, fostul membru al trupei Hi-Q, a criticat dur afirmațiile vedetei de la Kanal 

Ilinca Vandici a lăsat un gust amar internauților

Ilina a fost criticată de internauți, după ce a declarat, în cadrul podcastului prezentat de către Damian Drăghici, că pentru ea un bărbat adevărat nu trebuie să meargă la cumpărături sau să schimbe scutecele copiilor:

 „Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte, că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!” a precizat Ilinca Vandici în cadrul podcastului. 

Florin Grozea, critici dure la adresa Ilincăi Vandici

Florin Grozea, fostul membru al trupei Hi-Q, în prezent antreprenor, a criticat destul de dur afirmațiile vedetei de la Kanal D, declarându-se dezamăgit de ideologiile pe care vedeta le are. 

„Ilinca Vandici, îmi pare rău că suferi. Ai nevoie de mai multă iubire și, cred eu, de mai multă tăcere. Am crezut că exagerează cei care o critică zilele acestea, așa că am mers la sursă pentru a auzi cu urechile mele și a vedea cu ochii mei. Deseori în social media se exagerează mult și se scoate din context, așa că vă recomand să căutați mereu sursa. Nu exagerează nimeni, din păcate, doamna este suferindă și suferința ei se concretizează în cuvinte dintr-o cutumă medievală de care tot încercăm să scăpăm în țara noastră… ”

Florin Grozea: „Eu nu sunt acel gen de bărbat despre care vorbește Ilinca”

„Eu merg la Mega/Lidl/Carrefour și am schimbat scutece (pe care le-am și spălat cu drag, că foloseam scutece textile la ambii copii). Dar eu nu sunt acel gen de bărbat despre care vorbește Ilinca femeie căreia îi urez să fie fericită, iubită și susținută cu adevărat măcar de acum încolo. PS: Sunt impresionat și mândru de sutele / miile de comentarii critice din partea femeilor și adolescentelor, de la interviul de pe YouTube cu Damian și Ilinca” a fost mesajul lui Grozea postat pe pagina personală de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: