Redactia.ro
Home » Știri » Florin Niță, în lacrimi la revenirea în țară. Cum l-au așteptat fanii pe eroul României de la EURO 2024

Florin Niță, în lacrimi la revenirea în țară. Cum l-au așteptat fanii pe eroul României de la EURO 2024

România a suferit o înfrângere dureroasă în fața Olandei, marți seara, pe Allianz Arena, cu scorul de 0-3. Deși Naționala României a luptat cu determinare, parcursul său la EURO 2024 s-a oprit în optimile de finală. Florin Niță, apreciat de suporteri ca eroul echipei, a impresionat în repetate rânduri prin evoluția sa spectaculoasă și intervențiile remarcabile în poarta tricolorilor. Portarul, care a împlinit recent 37 de ani, nu și-a putut stăpâni lacrimile când a văzut cum l-au întâmpinat fanii la revenirea în țară.

Cum a fost așteptat Florin Niță la revenirea în țară

Florin Niță a împlinit 37 de ani, iar suporterii români nu au trecut cu vederea acest eveniment. Deși drumul României la EURO 2024 s-a încheiat, Niță a rămas eroul incontestabil al Echipei Naționale în ochii fanilor.

Portarul a jucat cu pasiune și determinare, oferind spectacole memorabile la fiecare meci. Prin intervențiile sale salvatoare, a protejat poarta tricolorilor cu devotament. Fanii apreciază enorm simplitatea și autenticitatea sa, recunoscând în el un adevărat model de sportiv și om.

Miercuri, 3 iulie, Florin Niță a sărbătorit împlinirea vârstei de 37 de ani. Goalkeeperul, în prezent liber de contract și cu o ofertă pe masă de la Rapid, și-a marcat ziua de naștere la doar câteva ore după eliminarea echipei naționale de la Campionatul European.

Supranumit „Chucky”, Niță a primit trei goluri din partea Olandei, dar a fost susținut moral de soția sa, Laura, dar și de suporterii români. Fanii români și-au așteptat echipa națională acasă, întâmpinându-i cu imnul României. Nu l-au uitat nici pe Florin Niță, care își sărbătorea ziua de naștere. Suporterii i-au cântat „La mulți ani” și i-au oferit flori, un gest care l-a emoționat până la lacrimi. Atmosfera a fost plină de căldură și apreciere, demonstrând încă o dată legătura puternică dintre echipă și susținătorii săi.

Mesajul emoționant transmis de soția lui Florin Niță

În meciul împotriva Olandei, Florin Niță a atins pragul de 25 de selecții pentru echipa națională a României. Portarul a debutat în tricoul tricolor la 30 de ani, pe 9 noiembrie 2017, într-un meci amical împotriva Turciei, desfășurat la Cluj și câștigat cu 2-0. Cosmin Contra era selecționerul echipei naționale la acel moment, fiind primul care i-a oferit lui Niță șansa de a juca pentru România.

În ziua împlinirii vârstei de 37 de ani, Laura, soția lui Florin Niță, i-a transmis un mesaj profund emoționant. Ea l-a felicitat pentru performanțele sale în cadrul competiției, remarcând că a fost o vară istorică pentru el. Chiar dacă Florin Niță nu a avut parte de cadoul perfect în ziua sa, și anume să ajungă în semifinale la EURO, cu siguranță se consideră norocos pentru întregul său parcurs în această competiție.

„Ne-am cunoscut în liceu, când visele noastre nu depășeau un concediu vara la mare, dar acum avem vara noastră, sau vara ta istorică, sau cea mai frumoasă vară din viața mea, vara ta din care mă bucur că fac parte.

Ești viața mea, ești tot ceea ce mi-am dorit. Dacă Dumnezeu voia altceva pentru mine, m-aș fi bătut să te am. Îi mulțumesc în fiecare zi pentru cea mai frumoasă familie din lume pe care o puteam avea. Suntem atât de mândri! Te iubesc cel mai mult! La mulți ani, iubitul meu! Dumnezeu să te ocrotească și să aibă grijă de tine, de noi!”, a fost mesajul Laurei Niță, pentru soțul ei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: