Redactia.ro
Home » Știri » Florin Pastramă bătut. Cine l-a agresat pe soțul lui Brigitte Sfăt

Florin Pastramă bătut. Cine l-a agresat pe soțul lui Brigitte Sfăt

Luni, Florin Pastramă a ajuns pe mâna medicilor din cauza unui incident care a escaladat. Bărbatul a fost lovit în cap cu un obiect contondent. Cine l-a agresat pe soțul lui Brigitte Sfăt?
Florin Pastramă, dus de urgență la spital

La începutul acestei săptămâni, Florin Pastramă a fost victima unei răzbunări. Bărbatul a ajuns pe mâna medicilor după ce a fost lovit în cap cu un târnăcop. În urma acestei răfueli, soțul lui Brigitte Sfăt s-a ales cu capul spart.

Cine l-a agresat pe soțul lui Brigitte Sfăt

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, cei care l-au agresat pe Florin Pastramă au fost niște indivizi de etnie romă, foști proprietari ai unor terenuri pe care cuplul Brigitte-Pastramă tocmai ce le-a achiziționat.

Aparent, terenurile au fost confiscate de stat din cauza datoriilor, iar soții Pastramă le-au achiziționat pe o sumă derizorie. Foștii proprietari s-au revoltat și i-au așteptat pe Florin și Brigitte chiar când au venit să facă niște măsurători.

”Brigitte și Florin au cumpărat o creanță a unei bănci. Când s-au dus la înțărușat, au sărit țiganii pe ei cu târnăcoapele. I-au spart capul lui Florin și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A ajuns și poliția ulterior”, a povestit surse din anturajul celebrului cuplu pentru Click!.

Vor să-și facă un ansamblu rezidențial

Soții Pastramă au găsit soluția perfectă de a-și rotunji veniturile. Cei doi au achiziționat, contra a 400.000 de euro, un teren executat de bancă. Ei vor să construiască în acel loc un mini cartier de vile.

Citește și Accident groaznic în Galați. Un microbuz a fost spulberat de TIR pe DN 25

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini