Redactia.ro
Home » TV » Florin Pastramă, la un pas de moarte: ”Am chemat iar salvarea și nu au mai venit”

Florin Pastramă, la un pas de moarte: ”Am chemat iar salvarea și nu au mai venit”

Florin Pastramă a înșelat-o pe Brigitte cu o prietenă de-ale ei? Bărbatul a recunoscut tot

Brigitte și Florin Pastramă au dezvăuit faptul că au fost infectați cu noul coronavirus. Florin Pastramă chiar a ajuns la spital pentru tratament. Cei doi soți au fost prezenți în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, acolo unde au povestit prin ce au trecut. 

 

Florin Pastramă, la un pas de moarte

Brigitte a mărturisit că, deși nu și-a făcut testul pentru coronavirus,e ste coninsă că a fost infectată de două ori cu virusul. Prima dată, după cum chiar ea declara, ar fi fost infecattă la începutul pandemiei în luna martie, iar a doua oară ar fi fost infectată la sfârșitul lunii august. Tot atunci ar fi contractat virusul și soțul ei, Florin Pastramă. Însă, simptomele pe care le-ar fi avut bărbatul ar fi fost ecva mai grave, așa că au decis să cheme ambulanța.

,,Am făcut de două ori Covid. Eu am avut în martie, la sfârșit. Atunci era pe la începutul pandemiei, nu am știut că era Covid. Am făcut iar amândoi, pe 14 august. De data asta, ne-am infectat amândoi. Am zăcut împreună 2 zile, am transpirat foarte tare, el a tușit o noapte întreagă, am fost foarte obosiți. Nu ne-am făcut testele. Eu am avut simptome mai grave a doua oară. Florin a crezut ca moare, am chemat salvarea și l-au dus la spitalul Elias, unde a urmat protocolul de tratament de acolo”, a spus Brigitte Pastramă luni seara, la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 

Brigitte și Florin Pastramă au fost bolnavi de COVID de două ori

Afaceristul Florin Pastramă a mărturisit că a avut simptome mult mai grave decât soția sa, el fiind nevoit chiar să ajungă la spital, unde și-a revenit relativ repede. Acesta a urmat un tratament acasă, însă a povestit că nu a putut să respire. La acel moment nu știau că este vorba despre coronavirus și au crezut că este vroba despre o răceală, având în vedere simptomele pe care le-au avut.

Soșii Pastramă au mărturisit că simptomele ar fi durat doar două zile în zacul primei infectări, ea fiind nevoită să schimbe și să spele hainele mult mai des, pentru că transpira abundent. Însă, Florin a avut simptome mult mai grave decât soția lui. El ar fi fost nevoit să apeleze la consult medical și la medicație.

Mai mult, când s-ar fi infectat pentrua  doua oară, simptomele în cazul celor doi soți au durat mai bine de o săptămână, după cum au declarat chiar ei. Situația ar fi fost mult mai gravă, în cazul celei de-a doua infectări, conform mărturisirilor făcute de bRigitte pentru sursa citată, care spunea că Florin Pastramă s-ar fi simțit extrem de rău.

S-a simțit foarte rău, am crezut ca moare”, a spus Brigitte în emisiune la Antena Stars.

 

Soțul lui Brigitte nu a vrut să se vaccineze

Pe de altă parte, soțul brunetei Brigitte a confirmat faptul că simptomele lui au fost mult mai grave.

”Nu puteam să mai respir, mi-au dat tratament de la spital, l-am luat acasă. A doua zi am chemat iar salvarea și nu au mai venit, au zis că nu mai au salvări și sunt caz ușor”,  a spus Florin Pastramă la Antena Stars.

După ce au scăpat de virus, Brigitte și Florin Pastramă și-au făcut testul de anticorpi care a ieșit pozitiv, confirmându-se astfel bănuiala pe care o aveau de dinainte.

“Am făcut testul de anticorpi și avem destui. Eu totuși vreau să mă și vaccinez, Florin nu vrea”, a mai declarat Brigitte.

Florin Pastramă refuză săs e vaccineze, cu toate că a trecut prin boală aceasta. Acesta a susținut că nu este adeptul vaccinului, în general.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: