Redactia.ro
Home » Știri » Florin Piersic i-a adus un omagiu lui Florin Condurăţeanu! ”Îţi simt lipsa. Tu eşti cu adevărat Omul bun”

Florin Piersic i-a adus un omagiu lui Florin Condurăţeanu! ”Îţi simt lipsa. Tu eşti cu adevărat Omul bun”

Florin Piersic i-a adus un omagiu lui Florin Condurăţeanu! ”Îţi simt lipsa. Tu eşti cu adevărat Omul bun”

Florin Piersic a avut prima reacție după moartea jurnalistului Florin Condurățeanu. Celebrul actor i-a adresat un ultim omagiu!

Florin Piersic i-a adus un omagiu lui Florin Condurăţeanu! ”Îţi simt lipsa. Tu eşti cu adevărat Omul bun”

Jurnalistul Florin Condurățeanu s-a stins din viață pe 28 iunie, în urma unui stop cardio respirator. Acesta avea 71 de ani. Printre personalitățile din România care au spus un ultim cuvânt despre acesta s-a regăsit și Florin Piersic, care i-a adus un omagiu celebrului jurnalist.

Actorul Florin Piersic s-a declarat îndurerat de pierderea unui prieten bun, un suflet minunat care i-a fost alături în cel mai tragic moment al vieţii sale atunci când şi-a pierdut mama.

”Am întâlnit în viața mea oameni buni, mai puțin buni, dar un suflet minunat ca cel al lui Florin Condurățeanu rar mi-a fost dat să am alături. Spun alături pentru că, a fost unul din marii mei prieteni, al meu și al părinților mei. Nu pot să uit vreodată că el a fost unul din cei care au purtat pe umeri sicriul mamei mele, fiindu-mi alături la una din cele mai mari tragedii a vieții, pierderea scumpei mele mame. Pentru el, pentru Condurățeanu, eram „domnul primăvară”, așa îmi spunea, mă iubea. Știu cu câtă plăcere mă urmărea în toate aparițiile pe care le aveam”, a spus Florin Piersic.

Mai mult, celebrul actor i-a transmis un mesaj prietenului său, a cărei amintire va dăinui în sufletele tuturor, pentru totdeauna.

”Domnule suflet mare Florin Condurățeanu ai plecat prea repede, prea nedrept de repede. Eu Florin Piersic o să îţi simt lipsa extraordinar. Voi prețui mereu amintirea ta. Dragul meu Florin Condurățeanu o să îți simt lipsa. Tu ești cu adevărat omul bun”, a mai spus Florin Piersic la Antena 3.

Ultimele cuvinte ale lui Florin Condurățeanu pentru soția sa

Gabriela Condurățeanu, soția jurnalistului, a vorbit cu acesta la telefon, o oră, înainte să moară. Florin Condurățeanu nu se simțea bine.

”Am vorbit cu el cu o oră înainte să moară. Nu se simțea bine de vreo două luni, dar nu s-a dus la medic. Avea o tensiune oscilantă, ca noi toți la vârsta asta, sau ca majoritatea, că fiecare dintre cei de peste 70 de ani au câte ceva.Am dat puțin vina pe condițiile meteo, când e frig, când e cald. Și i-am spus totuși să-și facă niște analize, poate schimbă ceva.Și mi-a spus: Nu, nu, sunt foarte bine! Tu stai liniștită! Eu eram plecată la nepoțica noastră, ca de obicei și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus: „Sunt disperat, l-am adus pe Țuțu acasă și în ușă, pur și simplu mi-a picat. Și dacă aștept salvarea îl pierd!” Medicii nu l-au mai găsit conștient și foarte repede a murit. Ultimele cuvinte la telefon astea au fost: „Te rog, du-te și fă-ți niște analize”. Mi-a spus: „Nu, nu, nu, nu-ți face griji! L-am chemat pe Răzvan, plec acasă și totul este în regulă”, a declarat Gabriela Condurăţeanu, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: