Redactia.ro
Home » Știri » Sicriul cu trupul lui Florin Condurățeanu, depus la capela cimitirului Bellu

Sicriul cu trupul lui Florin Condurățeanu, depus la capela cimitirului Bellu

Sicriul regretatului jurnalist Florin Condurățeanu a fost scos, miercuri seară, în ropote de aplauze din Casa Presei și va fi dus la capela Cimitirului Bellu. Aici va fi ținut până mâine (joi-n.r) unde vor putea veni toți cei care-și doresc să-și ia rămas-bun de la el.

Sicriul cu trupul lui Florin Condurățeanu, depus la capela cimitirului Bellu

Florin Condurățeanu va fi înmormânat, așadar, joi. Se va întâmpla, mai exact, la orele amiezii, după o slujbă de înmormântare. Până acum, la Casa Presei mai multe personalități au venit să-și ia rămas bun de la renumitul om de televiziune.

Foto: Florin Condurateanu, scos din Casa Presei

Reamintim că Florin Condurățeanu a a murit, luni seară, în urma stop-cardio respirator. Fiul său a fost martor la momentul când tatăl său a suferit stopul-cardio respirator. A sunat la ambulanță, iar la spital medicii au constatat decesul. Jurnalistul avea 71 de ani și obișnuia să apara la TV să dezbată subiecte de impact ale zilei.

Soția lui Florin Condurățeanu: ”Sunt îngrozită și am pierdut un om atât de valoros”

De-a lungul cariereri, a prezentat și emisiuni despre sănătate. Plecare lui din această lume a lăsat multă durere în familia sa.

Foto: soția lui Florin Condurățeanu lângă sicriul cu trupul acestuia, sursa: Spynews

”Ziua de ieri a fost îngrozitoare și ceea ce urmează va fi mult, mult mai greu. Sunt îngrozită și am pierdut un om atât de valoros, atât de bun, atât de generos. Eu veneam acasă mai târziu, seara, pentru că aveam mai multe de făcut și tot timpul îi auzeam vocea când deschideam ușa și-mi spunea: ”Ce faci? Mai poți?” și eu îi spuneam că pot. Întreba și de Eva, nepoțica noastră de 13 ani pe care o iubea foarte mult. A fost un om excepțional, politicos, blând, generos, un om cum rar se întâlnește”, a spus soția lui Florin Condurățeanu, cu ochii în lacrimi la Antena Stars.

Ultimele cuvinte ale lui Florin Condurățeanu pentru soția sa

Gabriela Condurățeanu, soția jurnalistului, a vorbit cu acesta la telefon, o oră, înainte să moară. Florin Condurățeanu nu se simțea bine.

„Am vorbit cu el cu o oră înainte să moară. Nu se simțea bine de vreo două luni, dar nu s-a dus la medic. Avea o tensiune oscilantă, ca noi toți la vârsta asta, sau ca majoritatea, că fiecare dintre cei de peste 70 de ani au câte ceva.Am dat puțin vina pe condițiile meteo, când e frig, când e cald. Și i-am spus totuși să-și facă niște analize, poate schimbă ceva.Și mi-a spus: Nu, nu, sunt foarte bine! Tu stai liniștită! Eu eram plecată la nepoțica noastră, ca de obicei și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus: „Sunt disperat, l-am adus pe Țuțu acasă și în ușă, pur și simplu mi-a picat. Și dacă aștept salvarea îl pierd!” Medicii nu l-au mai găsit conștient și foarte repede a murit. Ultimele cuvinte la telefon astea au fost: „Te rog, du-te și fă-ți niște analize”. Mi-a spus: „Nu, nu, nu, nu-ți face griji! L-am chemat pe Răzvan, plec acasă și totul este în regulă”,”, a declarat Gabriela Condurăţeanu, la Antena Stars.

Și nu doar familia a fost răpusă de durere. Vestea morții jurnalistului a fost ca o lovitură și pentru toți cei care i-au fost colegi de breaslă.

”Noi am aflat în jurul orei 8 şi ceva. Îmi e foarte greu să vorbesc în seara asta. Îmi este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul și prietenul nostru, unul dintre cei mai minunați oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurățeanu, a încetat din viață. De-a lungul timpului, prin natura lucrurilor, prin natura meseriei mele, am cunoscut foarte mulți oameni. Am lucrat cu foarte mulți oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurățeanu. În urmă cu puțin timp am aflat că scumpul nostru coleg și prieten a intrat în șoc cardio-respirator și cu toții am sperat ca Florin Condurățeanu, așa cum a învins întotdeauna în profesie, în viață, să învingă și în această seară”, a spus Mihai Gâdea,  luni seară, cu ochii în lacrimi, la emisiunea sa de pe Antena 3.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: