Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Florin Condurățeanu, declarații în lacrimi. Ce a spus femeia care este devastată

Soția lui Florin Condurățeanu, declarații în lacrimi. Ce a spus femeia care este devastată

Florin Condurățeanu s-a stins ieri din viață, iar lumea îl plânge cu lacrimi fierbinți. Soția sa este devastată și a făcut declarații cu ochii plini de lacrimi.

Soția lui Florin Condurățeanu, declarații cu ochii în lacrimi

Soția lui Florin Condurățeanu trece prin clipe grele după ce acesta s-a stins ieri din viață. Marele Florin Condurățeanu a murit ieri în brațele fiului său, răpus de un stop cardio-respirator, la numai 71 de ani. Soția sa este în stare de șoc si a mărturisit că nu știe cum se va descurca fără el și fără să îl vadă prezent în viața ei. Aceasta a mărturisit că este îngrozită de tragicul eveniment și îi aduce numai cuvinte de laudă bărbatului alături de care a trăit o poveste de iubire.

Ziua de ieri a fost îngrozitoare și ceea ce urmează va fi mult, mult mai greu. Sunt îngrozită și am pierdut un om atât de valoros, atât de bun, atât de generos. Eu veneam acasă mai târziu, seara, pentru că aveam mai multe de făcut și tot timpul îi auzeam vocea când deschideam ușa și-mi spunea: ”Ce faci? Mai poți?” și eu îi spuneam că pot. Întreba și de Eva, nepoțica noastră de 13 ani pe care o iubea foarte mult. A fost un om excepțional, politicos, blând, generos, un om cum rar se întâlnește. Suferința noastră este imensă, nu se poate descrie în cuvinte. Nu știu cum o să pășesc de mâine seară în casă, fără să-i aud vocea, fără să-mi deschidă, să mă întrebe: ”Ce faci? Cum te simți? Mai poți?„, a declarat soția lui Florin Condurățeanu.

Vedetele sunt îndoliate

Nume mari din lumea juranlistică și nu numai i-au adus drept prim omagiu câte un mesaj publicat în amintirea regretatului Florin Condurățeanu. Mesaje peste mesaje au curs în mediul online după aflarea veștii triste a morții lui Florin Condurățeanu. Saveta Bogdan, Mircea Badea, Mihai Mitoșeru, Monica Pop, Marius Tucă, au fost doar o mică parte dintre vedetele care i-au adus un omagiu în scris lui Florin Condurățeanu.

A fost o viață de om. Era refugiul nostru, al ziaristilor mai tineri. Când nu mai exista nicio cale, niciun răspuns, atunci exista Țuțu. Îmi dau seama că l-am văzut nemuritor. Îmi pare rău că nu am apucat să scriu o scrisoare pe care am vrut s-o fac publică dintotdeauna. Am simțit să-i scriu scrisoarea asta, să-i mulțumeasc pentru momentele în care nu aveai nicio soluție și el venea cu o soluție simplă și cu explicație din viață.„,a  fost mesajul lui Marius Tucă.

Dumnezeu sa te odihnească in pace! Începutul săptămânii ne-a adus încă o veste tristă, bunul nostru prieten Florin Condurațeanu ne-a părăsit în această seară! Nu o să uit niciodată sfaturile, povețele și emisiunile frumoase pe care le-am avut împreună! Vei rămâne veșnic, în amintirea mea! 😭😭😭😭„, a scris Saveta Bogdan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: