Redactia.ro
Home » Știri » Florin Piersic Jr. despre relația cu tatăl său. Mărturisire tulburătoare

Florin Piersic Jr. despre relația cu tatăl său. Mărturisire tulburătoare

Invitat la emisiunea Marius Tucă Show!, Florin Piersic Jr. a dezvăluit o întâmplare dureroasă care s-a petrecut între el și tatăl său. Acela a fost momentul în care fiul marelui artist a realizat un adevăr trist despre relația sa cu tatăl său.

În vârstă de 53 de ani, Florin Piersic Jr., a povestit la emisiunea Marius Tucă Show! despre evoluția sa ca actor, crescut în umbra tatălui său faimos.

Florin Piersic Jr. și tatăl lui nu au o relație foarte bună

Desi Florin Piersic Jr. a reușit să își creeze propria imagine ca artist, să se detașeze de cea a tatălui, cât și de influența creativă a acestuia, cei doi nu au avut intotdeauna o relație foarte bună.

Acest lucru nu ne miră având în vedere veleitățile de entertainer ale tatălui său, care poate vorbi ore în șir pentru a distra publicul, pe când fiul, care s-a autocaraterizat ca fiind un artist introvertit, fiind chiar la polul opus. El oferă foarte rar interviuri și evită să vorbească despre viața sa personală.

În emisiunea lui Marius Tucă, difuzată online, actorul Florin Piersic Jr. a abordat subiectul sensibil al relației cu tatăl său. Actorul a povestit despre întâlnirea dintre cei doi, care a avut loc după o perioadă de un an în care nu se văzuseră. Acel moment i-a lăsat un gust amar și a conștientizat că între ei există o ,,ruptură” ireparabilă.

„Eu am fost în pandemie, am avut un spectacol, la Zalău și am fost la cabană la el, ca să îi fac o surpriză. Și… panică. Când m-a văzut la poarta casei… Eu o sunasem pe soția lui, întrebasem dacă sunt acasă pentru că voiam să îi fac o surpriză.

Florin Piersic Jr. despre tatăl său: Noi nu am avut o relație reală

Când m-a văzut s-a blocat, a venit la mine, nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul. Asta, cumva, m-a șocat. Dar, după aceea, la un sfert de oră, stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine…

Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală.

E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic în emisiunea Marius Tucă Show!.

Florin Piersic Jr. este fiul celebrului actor Florin Piersic, 86 de ani, și al actriței Tatiana Iekel. Fiul marelui actor s-a remarcat ca o fire introvertită și extrem de autentică. Acesta nu își cenzurează trăirile sau limbajul nici la TV și nici pe social-media.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: