Redactia.ro
Home » Știri » Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital. Care este starea de sănătate a actorului

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital. Care este starea de sănătate a actorului

Florin Piersic, unul dintre cei mai venerați actori români, la vârsta de 88 de ani, a ieșit în fața publicului pentru a face primele declarații cu privire la starea sa de sănătate. Operația la genunchi suferită la Spitalul Militar din Cluj-Napoca, în data de 29 aprilie, a stârnit îngrijorare printre admiratorii săi, însă actorul a asigurat că se recuperează bine.

După intervenția chirurgicală, Florin Piersic a fost transferat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, unde este supravegheat de medici în vederea unei recuperări cât mai rapide și eficiente.

Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital

Actorul a făcut o apariție recentă în mass-media, unde a împărtășit că se simte bine după operație. Într-o declarație pentru Realitatea Plus, a subliniat că sănătatea este prioritară și a transmis gânduri bune publicului său.

„Sunt bine, asta e cel mai important. Bine, în sensul în care… adică sunt sănătos și dumneavoastră vă doresc la fel”, a declarat Florin Piersic

Reprezentanții Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca au făcut o serie de declarații

Speculațiile privind o posibilă infecție nosocomială apărută în mediul spitalicesc și necesitatea unui transfer la o unitate medicală din Viena au fost rapid contrazise de reprezentanții Spitalului Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca.

Aceștia au precizat că Florin Piersic nu a contractat nicio infecție pe durata spitalizării sale și că tratamentul a fost orientat către afecțiunile pentru care a solicitat asistența medicală.

„Având în vedere informațiile apărute în spațiul public și pentru clarificarea aspectelor în legătură cu asistența medicală acordată actorului Florin Piersic în spitalul nostru, actorul Florin Piersic nu a contractat nicio infecție nosocomială pe timpul internării în spitalul nostru. Acesta a fost tratat pentru patologia complexă pentru care s-a adresat spitalului”, au precizat medicii, potrivit news.ro.

Familia actorului a cerut să nu se furnizeze informații medicale

În ciuda informațiilor apărute în spațiul public, familia actorului a solicitat confidențialitate și a cerut ca detalii medicale să nu fie divulgate. Acest gest vine în contextul unei perioade delicate pentru Florin Piersic și a dorinței de a-i proteja intimitatea.

La vârsta de 88 de ani, Florin Piersic a rămas unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din România. Aniversarea sa din ianuarie a fost marcată de un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare, unde a mulțumit publicului pentru susținere și afecțiunea pe care i-au arătat-o de-a lungul timpului.

Mesajul său a fost plin de recunoștință și emoție, evidențiind importanța iubirii, prieteniei și bucuriei în viața sa. Florin Piersic și-a exprimat aprecierea pentru toți cei care i-au fost alături și a subliniat că fără susținerea lor, viața sa ar fi fost mai săracă.

 „Astăzi e rândul meu să mă înclin în fața voastră

„Nu-i timp de nostalgii. Nu încă. Imediat e 27 ianuarie. În trei zile se învârte contorul și vârsta mea devine infinit-infinit, simbolul prieteniei și iubirii, adică 88. Ce tare mi se potrivește! Iubirea, Prietenia, Speranța, Bucuria sunt cuvintele pe care le prețuiesc cel mai mult pe lume și nu sunt doar niște… vorbe! Am dat și am primit iubire de la voi toți, cei care îmi sunteți alături cu gândurile voastre bune, cu prietenia pe care mi-o arătați și care mă umple mereu de speranța unei alte zile, a unui alt an plin de bucuria de a vă vedea în sala de spectacol sau de a vă ști în fața micului ecran.

Cu ani în urmă, pe scena Teatrului Național, în spectacolul Dulcea pasăre a tinereții, îi spuneam partenerei mele, Carmen Stănescu, următoarea replică: Lady, am dat oamenilor mai mult decât am primit de la ei. Astăzi, eu Florin vă spun celor care citiți aceste rânduri: Am dat oamenilor mult, dar am primit înzecit de la ei! Da, da, este adevărat. Fără voi, fără aplauzele pe care mi le dăruiți, fără mesajele pe care mi le scrieți, fără privirile voastre calde când ne întâlnim pe stradă, aș fi fost… sărac. Pentru mine, asta e adevărata bogăție. Cea mai de preț.

Florin Piersic continuă să fie un simbol al teatrului

„Dacă în sala de spectacol, vă văd uneori de pe scenă înclinându-vă în fața mea, astăzi e rândul meu să mă înclin în fața voastră. Și mai vreau să știți că citesc tot ce îmi scrieți și că aș vrea ca timpul să fie mai lung, ca să vă pot răspunde fiecăruia în parte. Norocul meu că sunt mare… la propriu… ca să îmi pot întinde brațele ca niște aripi, să vă pot îmbrățișa pe toți. Florin”, este mesajul transmis de Florin Piersic pe Facebook.

Cu toate că se confruntă cu provocări de sănătate, Florin Piersic continuă să fie un simbol al teatrului și cinematografiei românești. Mesajul său plin de emoție și recunoștință a fost o dovadă a aprecierii sale pentru publicul său devotat și a relației speciale pe care o are cu aceștia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: