Redactia.ro
Home » Sport » Florin Prunea e într-o situație uluitoare! Nu e lăsat sa meargă în cantonament

Florin Prunea e într-o situație uluitoare! Nu e lăsat sa meargă în cantonament

Florin Prunea e într-o situație uluitoare!

Florin Prunea e într-o situație uluitoare! Deocamdată, managerul general al clubului Dinamo nu știe dacă va însoți echipa în cantonamentul din Spania.

Florin Prunea a vorbit la Digi Sport Matinal, despre situația fără precedent în care se află în acest moment. Lucrurile la Dinamo sunt din ce în ce mai încurcate. Se pare că Negoiță nu vrea să-l lase să însoțească echipa în cantonamentul din Spania. „Câinii” vor pleca pe 13 ianuarie la Benahavis pentru pregătirea de iarnă. De la începutul acestui an, fostul portar nu a avut nicio discuție cu șefii clubului.

„Marginalizare nu văd de ce să fie, cât timp suntem la treabă în fiecare zi. Am citit și eu despre plecarea în cantonament, nu știam de o asemenea variantă. Să vedem dacă e și adevărat. Nu mă simt deloc confortabil în momentul ăsta. La noi, astea sunt trecătoare. Am vorbit cu Dușan, nu este nimic de la Craiova. Eu nu am luat niciodată în calcul să plec de la Dinamo. Ce clauză? Nu știu de unde apar minciunile astea despre contractul meu. N-am nicio clauză de reziliere, nu există așa ceva. Oricum, am întâlnit niște lucruri la Dinamo la care nu m-aș fi gândit niciodată. Am crescut la acest club și, din păcate, nu mai e acel Dinamo al nostru”, a declarat Prunea, la emisiunea Digi Sport Matinal.

Dinamo are patru meciuri amicale în Spania

În acest an, Dinamo se va antrena la 22 de kilometri de Marbella. În stagiul de pregătire elevii lui Uhrin vor avea patru meciuri amicale. Vor juca împotriva celor de la Dynamo Dresda (Germania), Osijek (Croația), Krasnodar (Rusia) și Bochum (Germania). Echipa din Ștefan cel Mare este la un pas de play-out. Are 28 de puncte și sunt la 5 puncte de Gaz Metan, ocupanta ultimului loc de play-off.

Citeşte şi: Edi Iordănescu nu vine la Craiova! I-a refuzat pe olteni

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: