Redactia.ro
Home » Monden » Florin Ristei, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte artistul

Florin Ristei, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte artistul

GALERIE FOTO (5) Florin Ristei, infectat cu noul coronavirus.

Florin Ristei, infectat cu noul coronavirus. Juratul de la X Factor a anunțat pe rețelele de socializare că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Florin Ristei a declarat care este starea sa actuală de sănătate.

Florin Ristei, infectat cu noul coronavirus. Cum se simte artistul

Florin Ristei, infectat cu noul coronavirus. Tot mai multe vedete din România s-au infectat cu COVID-19. Recent, Florin Ristei a lipsit timp de o săptămână din platoul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani”, iar în urmă cu puțin timp le-a explicat fanilor din mediul online care a fost motivul.

Artistul a mărturisit pe Instagram că a fost infectat cu noul coronavirus. Juratul de la X Factor vorbea pe nas și se afla în pat, dar le-a spus internauților că se simte bine acum. “Că tot erați curioși de ce nu am mai apărut la Neața cu Răzvan și Dani, de ce nu am mai apărut, dacă m-au dat afară. Sunt bine, mă întorc săptămâna viitoare. Am agățat un pic de COVID de câteva zile, de vreo nouă. Sunt bine”, a anunțat Florin Ristei, pe InstaStory.Artistul a aflat că are COVID-19 în urmă cu nouă zile, și mai trebuie să stea în izolare încă cinci zile, după care va reveni pe micile ecrane.

Ristei are Covid

Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman

Juratul de la X Factor trăiește o poveste de dragoste alături de frumoasa Naomi Hedman. Cei doi s-au cunoscut în cadrul sezonului trecut al emisiunii X Factor, când Naomi a participat. La câteva luni după relație, artistul și-a făcut curaj și a spus public că are o relație cu frumoasa mulatră.

În decembrie, anul trecut, Florin a cerut-o în căsătorie pe Naomi, iar aceasta a acceptat. „M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a anunțat Florin Ristei, la mijlocul podcastului Happy Fish TV de pe Youtube.

Florin si Naomi

În cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Dani Oțil și Răzvan Simion, Florin Ristei a povestit cum a decurs prima întâlnire cu logodnica sa. “Îmi amintesc, era data de 3 octombrie, la Unirii, la fântâni. Era foarte cald”, a declarat Florin Ristei.

Cântărețul a recunoscut că a fost atras inițial de aspectul fizic al lui Naomi, dar după ce a cunoscut-o mai bine, artistul s-a îndrăgostit de personalitatea și energia mulatrei. Atunci FLorin a fost întrebat de colegii săi dacă va exista o căsătorie. “Nu (nr. am dat niciun inel)! Odată am luat mărimea cu o ață, în joacă. Și săptămâna trecută făceam curat prin casă și am călcat pe ceva și zic: uite, și-a scăpat cineva un nasture. Ce crezi, era un inel pe jos. Din greșeală am călcat și tot din greșeală l-am băgat sub pat”, spunea Florin Ristei în emisiunea “Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Cei doi se împarct între București și Londra, dar cel mai des își petrec timpul în România. „Casa noastră e locul unde suntem împreună. Nu contează că e București, Miami sau Londra, important e să vibrăm la fel oriunde suntem. Eu, în general, nu mă atașez de locuri, ci de persoane, însă momentan petrecem mai mult timp în București”, a declarat Florin Ristei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: