Redactia.ro
Home » Monden » Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman. Artistul a dat vestea cea mare!

Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman. Artistul a dat vestea cea mare!

GALERIE FOTO (4) Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman.

Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman. Artistul și-a șocat fanii din mediul online după ce a anunțat că s-a logodit cu mulatra Naomi Hedman. Mai mult, se pare că celebrul eveniment a avut loc în urmă cu câteva luni, dar a preferat să nu dezvăluie acest lucru.

Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman. Artistul a dat vestea cea mare!

Florin Ristei s-a logodit cu Naomi Hedman. Veste mare în showbiz! Florin Ristei, câștigătorul X Factor în 2013 se pregătește de nuntă. După ce a cunoscut-o pe Naomi Hendman, artistul și-a făcut curaj și a cerut-o de soție pe mulatră. Vestea a fost dată chiar de Florin în podcastul HapptFishTV. Conform acestuia, marele eveniment a avut loc în luna decembrie a anului trecut, dar a preferat să nu dezvăluie acest lucru. Așadar, se pare că artistul se pregătește să facă pasul cel mare. ”M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a anunțat Florin Ristei în cadrul podcastului.

În urmă cu ceva timp, Naomi le-a atras atenția fanilor după ce a fost surprinsă cu un inel superb pe deget. Deși artistul nu confirmase deja evenimentul, se pare că bănuiala internauților a fost confirmată. ”Nu (nr. am dat niciun inel)! Odată am luat mărimea cu o ață, în joacă. Și săptămâna trecută făceam curat prin casă și am călcat pe ceva și zic: uite, și-a scăpat cineva un nasture. Ce crezi, era un inel pe jos. Din greșeală am călcat și tot din greșeală l-am băgat sub pat”, spunea Florin Ristei în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Cum a început relația dintre Florin Ristei și Naomi Hedman

Cei doi îndrăgostiți au ceva timp de când sunt împreună, dar puțini sunt cei care știu cum a început relația lor. Naomi Hedman, fostă concurentă X Factor România l-a cunoscut pe Florin, în cadrul show-ului, având în vedere că artistul făcea parte din juriul emisiunii. Zvonurile despre relația lor a început cu mult timp înainte ca ei să o confirme, iar după ce au dezvăluit secretul, cei doi au început să se afișeze tot mai des împreună. Primul pas se pare că l-a făcut Ristei, care s-a îndrăgostit lulea de Naomi. Ulterior, s-au întâlnit într-unul dintre locurile preferate ale îndrăgostiților din București. „Îmi amintesc, era data de 3 octombrie, la Unirii, la fântâni. Era foarte cald”, a dezvăluit Florin Ristei.

După ce s-au cunoscut mai bine, au ajuns la concluzia că merită să aibă o relație serioasă, iar în prezent se pregătesc de nuntă. „Energia senzațională pe care o are, pe care o avem împreună, setul de principii și de valori, mintea deschisă și pozitivă, faptul că înțelege și simte muzica și orice are legătură cu arta și că putem vorbi absolut orice. Și, bineînțeles, că e frumoasă!”, a mărturisit Ristei.

Deși a participat la X Factor, Naomi nu a reușit să ajungă foarte departe în concurs, dar se pare că a câștigat un premiu mult mai important. Englezoaica este obișnuită cu lumea mondenă, aceasta fiind celebră în Anglia după ce a participat la un show cunoscut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: