Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam are probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu celebrul manelist

Florin Salam are probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu celebrul manelist

GALERIE FOTO (2) Florin Salam are probleme grave de sănătate.

Florin Salam are probleme grave de sănătate. La doar câteva ore după ce Petrică Cercel s-a stins din viață, un apropiat al lui Florin Salam face o mărturisire șocantă. Celebrul manelist ar avea probleme grave de sănătate, fără a oferi și alte detalii.

Florin Salam are probleme grave de sănătate. Ce se întâmplă cu celebrul manelist

Florin Salam are probleme grave de sănătate. În urmă cu câteva ore, cameramanul maneliștilor a anunțat că Petrică Cercel a murit, după ce a fost răpus de noul virus. Celebrul artist era internat la spital, intubat, după ce a fost infectat cu coronavirus. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru acesta. Ulterior, o altă veste cumplită avea să-i șocheze pe artiști.

Potrivit impact.ro, Florin Salam s-ar afla în stare gravă, Informația ar fi fost confirmată de Dan Bursuc, un apropiat al artistului. Regele manelelor, așa cum este supranumit, trece printr-o perioadă dificilă. Dan Bursuc nu a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate a manelistului, dar cert este că Florin Salam nu se simte bine. ”Nu sunt nici în măsură, nici în starea necesară de a vorbi despre asta, vă rog să mă credeți. Tot ce știu e că nu bine deloc!”, a declarat Dan Bursuc despre Florin Salam.

Dan Bursuc si Florin Salam

Se știe că manelistul are probleme grave cu vederea. Florin Salam nu mai vede bine, având probleme din cauza vieții agitate, dar și din cauza faptului că a neglijat indicațiile medicului, care i-a recomandat să poarte ochelari. În live-urile pe care le făcea, Florin Salam își ruga prietenii să-i citească comentariile de la fani, pentru că nu distingea literele de pe telefon.

Petrică Cercel s-a stins din viață

Vestea că Petrică Cercel a murit, i-a șocat pe toți lăutarii. Cei care l-au cunoscut și fanii artistului sunt afectați de moartea acestuia. Tatăl lui Ionuț Cercel era internat la spital de câteva zile, iar în ciuda eforturilor făcute de medici, organismul artistului a cedat în fața virusului care a ucis milioane de oameni din întreaga lume. Potrivit informațiilor oferite de apropiații lui Petrică Cercel, lăutarul s-ar fi simțit rău, dar a refuzat inițial ajutorul medicilor.

După ce a început să se simte rău, acesta a mers pe picioarele sale la spital, iar la scurt timp, starea sa de sănătate s-a agravt. ”Tata are niște probleme de sănătate, cu virusul ăsta, cu COVID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România. Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine. E internat de destul de multe zile.A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine. Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine. Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit. Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine”, declara fiul sau in urma cu trei zile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: