Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam dezvăluie ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta din Craiova! Artistul a fost dat afară de la eveniment: „Mi-au băgat ceva în pahar! Tot nr. 1 sunt” VIDEO

Florin Salam dezvăluie ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta din Craiova! Artistul a fost dat afară de la eveniment: „Mi-au băgat ceva în pahar! Tot nr. 1 sunt” VIDEO

Florin Salam dezvăluie ce s-a întâmplat, de fapt, la nunta din Craiova după ce a fost dat afară: „Mi-au băgat ceva în pahar! Tot nr. 1 sunt"

Recent, Florin Salam a fost subiectul unor acuzații privind consumul de substanțe interzise la o nuntă la Craiova, unde a fost scos din mijlocul mulțimii de nuntași chiar de naș din cauza vocii răgușite și incapacității de a cânta. Cu toate acestea, manelistul a explicat recent ce s-a întâmplat cu adevărat la nunta respectivă. Iată detaliile!

Florin Salam, desvăluiri de la nunta din Craiova

Florin Salam a dezvăluit că a fost drogat la nunta din Craiova. Potrivit artistului, cineva i-a pus ceva în pahar, iar efectele au fost mai rău decât ar fi crezut oricine. Mai mult decât atât, Salam a declarat că a fost alungat din cauza vocii răgușite pe care o avea din cauza substanței consumate fără voia sa și nu din cauza incapacității de a cânta. Acesta susține că nu are niciun motiv să consume astfel de substanțe și că el este un artist profesionist care își respectă publicul și munca sa.

Acesta se bucură că nu a pățit nimic grav în urma acestui eveniment nefericit:

„Știe toată lumea că am avut patru nunți cu o seară înainte.(…) Am plecat bine de acolo, dar la sfârșit am simțit ceva. Nu știu din ce pahar am băut, cum am băut, că nu era problema la mine că n-am mai băut. Nu știți că am băut? La orice nuntă beau acolo să fac atmosferă, asta e viața noastră. Nu știu ce s-a întâmplat că mi s-a blocat creierul.

(…) Mi-au băgat ceva în pahar, a fost mai rău decât ce credeți voi. Asta este, bine că nu s-a întâmplat ceva cu viața mea și sunt bine.”, a transmis Florin Salam pe pagina sa de Facebook.

VIdeo cu momentul de la Craiova

Florin Salam, reacție pe TikTok, după incidentul din Craiova

Florin Salam a postat pe conturile sale de social media un clip video în care își demonstrează abilitățile muzicale și carisma, subliniind că acestea sunt incontestabile și că rămâne un artist de top, fără a fi afectat de comentariile negative după ce a fost criticat de mai mulți internauți pentru modul în care a cântat la nunta din Craiova. Artistul a transmis că rămâne numărul 1 indiferent de circumstanțe:

„Cam așa se aude Florin Salam când abia se trezește… În fine, puteți să vorbiți cât vreți și cum vreți. Tot nr. 1 sunt peste toți. Și pentru voi, care v-am distrat și încântat atâta timp. Când nu mai puteți de invidie, așa sunt eu când mă trezesc”, a fost mesajul lui Florin Salam, alături de un videoclip în care cânta, postat pe rețelele de socializare.

@florinsalamofficialmusic Cand nu mai puteti de invidie, asa sunt eu cand ma trezesc … #florinsalam #fy #fyp #invidie ♬ sunet original – Florin Salam Music

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: