Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam nu s-a mai abținut și a reacționat, după ce Babasha a fost huiduit la concert: ”Eu am dat moda asta”

Florin Salam nu s-a mai abținut și a reacționat, după ce Babasha a fost huiduit la concert: ”Eu am dat moda asta”

În mijlocul unui scandal mediatic iscat după prima seară de concert Coldplay pe Arena Națională, Florin Salam, un nume legendar în lumea manelelor, a transmis un mesaj de susținere către tânărul cântăreț Babasha. Acesta din urmă a fost huiduit și fluierat de public atunci când a urcat pe scenă, un moment care a provocat reacții diverse în rândul vedetelor și al fanilor.

Babasha, cunoscut acum de toată lumea, a avut parte de o experiență neplăcută în prima seară de concert Coldplay. Apariția sa pe scenă a fost întâmpinată cu huiduieli și fluierături, stârnind un adevărat scandal. Publicul nu a fost pregătit pentru un astfel de moment, iar reacțiile au fost pe măsură. În timp ce unii artiști l-au susținut pe Babasha, alții au fost critici la adresa acestuia, fiecare exprimându-și părerea în mod public.

Florin Salam intervine în scandalul mediatic

În acest context tumultuos, Florin Salam, supranumit „regele manelelor”, a decis să intervină și să-i transmită lui Babasha un mesaj de încurajare. În timpul unui live pe TikTok, Florin Salam a subliniat că incidentul de la concertul Coldplay ar putea fi de fapt benefic pentru cariera tânărului cântăreț.

Florin Salam a glumit, menționând că Babasha ar putea să-și crească onorariul la evenimente datorită faimei dobândite. Cu toate acestea, a subliniat importanța diversificării repertoriului pentru a-și menține relevanța și a atrage un public mai larg.

„Faptul că au țipat aia urât, tot bine ți-a prins ție. Crede-mă, stai liniștit! Acum poți să ceri 10.000(n.r. de euro) pe oră. Eu am dat moda asta, ca idee. Dar trebuie să mai înveți 2-3 sârbe, o horă, nu e chiar așa. Ai grijă să nu te îmbeți. Așa că fii bucuros, taci din gură”, a spus Florin Salam, într-un live pe TikTok.

În ciuda experienței negative din prima seară, Babasha a avut curajul să urce din nou pe scenă în a doua seară de concert. De data aceasta, reacția publicului a fost mult mai favorabilă. După un discurs impresionant al lui Chris Martin, liderul trupei Coldplay, Babasha a fost aplaudat și apreciat de spectatori. Această schimbare de atitudine a demonstrat că publicul poate fi sensibilizat și că merită să îți asumi riscuri în carieră.

Mesajul lui Babasha, după concertul Coldplay

În această dimineață, Babasha a transmis un nou mesaj în care a vorbit despre experiențele trăite și despre scandalul în care a fost implicat. Tânărul artist s-a declarat foarte emoționat de întregul eveniment și a ținut să precizeze că nu dorește să pară o victimă.

„Vă salut pe toți! Nu vreau să vorbesc foarte mult(…) și vreau să clarific un singur lucru. Eu sunt copleșit de emotii, nu am multe cuvinte de spus, repet, sunt copleșit și nu pot să vorbesc. Dacă am preconizat eu că ar fi fost vorba de rasism, cu siguranță nu am făcut-o pentru că nu a aclamat lumea numele meu sau pentru că nu a vibrat cu mine, că am înțeles că nu le-a plăcut sau le-a plăcut, treaba fiecăruia.

Eu dacă am spus că a fost vorba de rasism este pentru faptul că am auzit huiduielile în care toată lumea a vorbit de culoarea pielii mele, în care am primit foarte multe mesaje de rasism și așa mai departe, nicidecum dacă nu-i place unui om ceea ce fac eu, nu cred că m-am dat drept victimă și de asta nici nu vreau să vorbesc foarte mult pentru că știu că orice vorbesc acum poate să fie folosit împotriva mea și nu vreau să par o victimă. Las de la Dumnezeu să așeze El toate lucrurile, dar nu am spus eu că e vorba de rasism.”, a mărturisit Babasha în cadrul unui filmuleț postat pe contul său de TikTok.

Incidentul a stârnit reacții diverse în rândul vedetelor din industria muzicală. În timp ce unii artiști l-au susținut pe Babasha, subliniind importanța diversității muzicale și a oportunităților egale, alții au criticat decizia de a-l include în concertul Coldplay. Aceste reacții au reflectat opiniile contradictorii din societate cu privire la integrarea genurilor muzicale și la deschiderea către noi talente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: