Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam, prima reacție după ce a fost săltat de poliție: „Eu pot să vă dau în judecată”

Florin Salam, prima reacție după ce a fost săltat de poliție: „Eu pot să vă dau în judecată”

Florin Salam, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, a făcut publică prima sa reacție după ce a fost adus la secția de poliție pentru a da explicații într-un dosar de înșelăciune. Într-un mesaj video postat pe o platformă socială, Salam a vorbit despre experiența sa la interogatoriu și a amenințat cu acțiuni legale pe cei care încearcă să îi păteze imaginea.

Manelistul a fost luat de acasă cu un mandat de aducere și condus la secția de poliție din Târgoviște pentru a fi interogat în legătură cu un presupus caz de înșelăciune. Acolo, el a stat timp de patru ore în fața procurorilor, oferindu-și explicațiile.

Florin Salam, prima reacție după ce a fost săltat de poliție

În mesajul său video, Florin Salam a declarat că absența sa la audieri până în prezent se datorează faptului că nu a fost citat la adresa corectă și că nu își mai amintește dacă a cântat sau nu la nunta pentru care a fost plătit. În plus, el a subliniat că cei care îl acuză vor pierde în fața legii, deoarece nu au dovezi solide împotriva sa.

„Toți ăștia care fac scenarii de genul ăsta vor pierde. Vor pierde, că n-au dovezi și se strică și cu Florin Salam și să se pun rău chiar și cu poliția, că pot să vă dau în judecată. Eu pot să vă dau în judecată pe ăștia care vreți să-mi pătați imaginea.”, a transmis manelistul, live, pe o platformă socială.

Contraatacul în Justiție

Declarația lui Salam sugerează că este hotărât să își apere reputația și să ia măsuri legale împotriva celor care încearcă să îl denigreze. Aceasta este o strategie comună în astfel de cazuri, în care persoana acuzată încearcă să contracareze acuzațiile prin intermediul sistemului legal.

 Laurențiu Bâțu: „Eu am vrut doar să recuperez prejudiciul”

Totodată, denunțătorul lui Florin Salam, Laurențiu Bâțu, a făcut publice acuzațiile sale la adresa manelistului. El susține că a fost înșelat cu suma de 5.500 de euro și că a depus o plângere penală împotriva artistului. Cu toate acestea, Salam nu a răspuns deocamdată la acuzațiile sale.

„Eu am vrut doar să recuperez prejudiciul pe care i l-am dat lui Florin Salam. Este vorba de 5500 de euro. Banii aceștia au fost dați din 2020 până în 2021. 

Nu există un contract fizic pentru că eu știu că el nu face contract. La dosar sunt șase martori.

Am stabilit data nunții cu dânsul, am convorbirile între mine și cumnatul său, pe atunci manager. Sunt dovezi destule, zic eu. Toate dovezile au fost duse la Parchet. 

Nu mi-a răspuns niciodată de ce nu a mai venit, dar nu dăm de el”, a spus denunțătorul artistului, Laurențiu Bâțu la Antena 3 CNN

Astfel, Florin Salam își menține nevinovăția și se arată hotărât să lupte împotriva acuzațiilor aduse împotriva sa. Cu toate că se confruntă cu un moment dificil, acesta pare hotărât să își apere imaginea și să folosească toate mijloacele legale pentru a-și dovedi inocența. Este de așteptat ca acest caz să continue să atragă atenția publicului, iar evoluția lui va fi urmărită îndeaproape de către fanii și criticii lui Florin Salam.

 

Sursa foto: TikTok/ Florin Salam

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: