Redactia.ro
Home » Monden » Florin Salam, replică dură pentru Ștefan Bănică. De la ce a pornit totul: „Nu aveai voie să vorbești tu de mine”

Florin Salam, replică dură pentru Ștefan Bănică. De la ce a pornit totul: „Nu aveai voie să vorbești tu de mine”

Florin Salam, replică dură pentru Ștefan Bănică

Florin Salam, replică dură pentru Ștefan Bănică. Cântărețul de muzică de petrecere l-a criticat dur pe juratul de la X Factor, într-un videoclip postat pe Internet. Reacția manelistului a venit la câteva luni bune, după ce Ștefan Bănică și-a exprimat nemulțumirea la adresa manelistului.

Florin Salam, replică dură pentru Ștefan Bănică. De la ce a pornit totul: „Nu aveai voie să vorbești tu de mine”

Florin Salam, replică dură pentru Ștefan Bănică. În cadrul emisiunii unde Ștefan Bănică este jurat, artistul a făcut un comentariu la adresa lui Florin Salam, iar manelistul l-a deranjat considerabil pe acesta. În urmă cu un an, nepotul manelistului a participat la X Factor, fiind în echipa Loredanei și ar fi trebuit să cânte alături de el, dar Florin Salam nu și-a mai făcut apariția. Văzând că regulile show-ului nu sunt respectate, Ștefan Bănică a făcut o remarcă cu privire la această situație.

Ceilalți jurați au fost anunțați prin cască, de către producători, că Florin Salam nu mai poate ajunge să cânte pe scenă alături de nepotuul său, iar juratul a făcut un comentariu neașteptat.„Nu e corect! Nu cred că s-a mai întâmplat niciodată așa ceva. Asta mi se pare nasoală. Adică ce vină are copilul ăla. Eu sunt încă uimit că cineva nu apare. Am rămas cu un gust amar față de colega mea (n.r. Loredana)”, a spus la momentul respectiv Ștefan Bănică Jr.

La câteva luni distanță, Florin Salam a postat un clip video pe contul său de TikTok în care a comentat afirmațiile lui Ștefan Bănică, dar într-un mod mai dur. Manelistul i-a spus artistului că ar trebui să-i ceară scuze numai pentru faptul că i-a rostit numele. „Poate o să auzi și tu asta într-o lună, un an sau cinci. Nu aveai voie să vorbești tu de mine… Tu cânți două pe an, de Crăciun și de Sfântul Ștefan, după aceea ești liber non-stop, faci plajă. Te respect și pentru asta. Ce e drept, ai jucat în Liceenii, mamă ce fel ai jucat acolo, rolul ală, m-ai mâncat, de la sol major.Îmi cer scuze de la Loredana. Nu avea voie ală să vorbească de mine… Îl respect așa, melodia aia cu chiuveta, m-a făcut să plâng. Dar să nu mai vorbească de mine! Nici eu nu vorbesc de nimeni, fiecare avem greșelile noastre, soarta noastră. Nu te murdări tu, măi Ștefane, să vorbești tu de mine, că tu ești la un nivel șmecher, vezi-ți de treaba ta, frățiorul meu.

Ar trebuie să îți ceri scuze dacă mă întrebi pe mine, doar că mi-ai pomenit numele. Eu nu îți pomeneam numele, dar mi-am adus aminte că trebuia să dau o replică. Ce crezi? Te și ridic prin vorba asta! Îți iei trei nunți de la critica asta! Mă scuzați dacă am exagerat vis a vis nu de ce vorbeam eu acum ci vis a vis de prietenii noștri, am trecut de la un subiect la altul”, a spus Florin Salam într-o video postat pe Tik Tok.

Cum a reacționat Ștefan Bănică

Ștefan Bănică nu a avut nicio reacție la acest clip video. Denis Petcu, un cunoscut vlogger, și-a spus părerea despre mesajul lui Salam, mărturisind că artistul nu ar fi trebuie să aibă această reacție, mai ales acum. „Eu consider că Florin Salam trebuia să își vadă de treaba lui și să nu răspundă, dacă nu a răspuns atunci. Ciorba reîncălzită nu mai are nicio treabă. Dacă nu ai răspuns atunci, când te-ai simțit jignit, neîndreptățit, nu mai avea rost să mai răspunzi după un an de zile și să dai curs unor discuții care sută la sută nu îți fac bine, pentru că Florin Salam are publicul lui, iar Ștefan Bănică Jr.”, a spus vloggerul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: